Insígnies de plata per celebrar 25 anys de vinculació al Barça

Insígnies de plata per celebrar 25 anys de vinculació al Barça

El vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus i el directiu Pau Vilanova han lliurat els guardons en un acte celebrat a l’Auditori 1899

Amb un acte presidit pel vicepresident primer, Jordi Cardoner i Casaus, que ha estat acompanyat pel directiu Pau Vilanova, l’Auditori 1899 ha estat l’escenari aquest divendres del quart lliurament d’insígnies de plata de la temporada, que distingeixen els socis que compleixen els 25 anys d’antiguitat al Club.

L’acte ha comptat amb la presència d’un centenar de socis que es van donar d’alta a l’Entitat durant l’any 1991 i que, majoritàriament, hi han assistit acompanyats dels seus familiars. 

Un dels socis que han rebut la seva insígnia de plata ha estat el jugador del primer equip de futbol sala del FC Barcelona Roger Serrano, que precisament va néixer al mes de gener d’aquell 1991.

Jordi Cardoner ha felicitat els socis pels seus 25 anys de vinculació al Club i ha recordat el bon moment que han pogut viure durant aquests anys: “Vosaltres us vau fer socis quan començava un període d’èxits amb el Dream Team del sempre recordat Johan Cruyff. Amb ell van arribar la il·lusió i un nou concepte de futbol que ens han fet viure uns anys fantàstics, els quals ens han permès que ara es pugui dir que som el millor club del món”.

El vicepresident primer blaugrana ha destacat també el paper dels joves: “Avui podem veure gent jove que heu vingut a recollir la vostra insígnia, que us vau fer socis de petits i potser alguns el mateix dia que vau néixer. Per això aquest acte també ha de servir per fer un homenatge a aquells als quals us van inculcar amb orgull el sentiment barcelonista”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut