Xavi Llorens: “Tenim il·lusió en aquest tram”

Xavi Llorens: “Tenim il·lusió en aquest tram”

L’entrenador Xavi Llorens i Gemma Gili han atès els mitjans abans de la visita al camp de l’Albacete d’aquest dissabte

Cinc partits en 15 dies. És el calendari que li espera al Barça Femení a poc per la tornada de la Lliga de Campions. Abans, però l’equip visitarà la Fundación Albacete aquest dissabte (10.45h). L’entrenador Xavi Llorens i la migcampista Gemma Gili n’han parlat davant dels mitjans.

Les declaracions de Xavi Llorens

“Només podem sumar de tres en tres. Si no sortim al cent per cent, l’Albacete es creixerà i serà un camp complicat. Molts equips s’hi ha deixat punts, no és una visita fàcil”.

“El 7-0 de la primera volta no serveix de referència”.

“Compto amb totes menys amb Marta Torrejón. Hi haurà un parell jugadores que tindran descans, però penso en un equip molt competitiu tant dissabte com dimecres“.

“La prioritat és la Lliga, en Europa hi pensarem a partir del dissabte al migdia”.

“Tenim molta il·lusió en afrontar aquest tram de temporada. Servirà per seguir creixent, amb dinàmiques diferents i positives.

Les declaracions de Gemma Gili

“Necessitem els tres punts. Fins al final de temporada ho hem de guanyar tot i així afrontem el partit, amb totes les ganes possibles”.

“No pensem encara en la Champions, s’ha de saber separar. El nostre objectiu és la Lliga, som conscients que és la nostra prioritat i si no guanyem dissabte se’ns pot escapar. Només pensem en Albacete”

“Ara ens vénen molts partits seguits i és cert que tenim una plantilla espectacular. Ho hem d’aprofitar, que és el que ens donarà la victòria”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut