Premi a la constància per als equips del planter

Victòries treballades del Juvenil i l’Infantil, golejada de l’Aleví i empat valuós del Cadet a Mataró

JUVENIL (J27): CFS SAGARRA-1; BARÇA -6

El Barça va acabar resolent un partit molt complicat davant d’un Sagarra combatiu que va sortir sense complexes i va complicar la vida als blaugrana amb la pressió alta. Tot i el gol de Rober al minut 4 (0-1), els locals van mantenir el partit obert fins ben entrada la segona part.

A l’equador de la segona part, el Sagarra empatava aprofitant una pèrdua de pilota blaugrana. El Barça, però, va reaccionar a temps amb un gol, de Bernat de xut exterior quan el partit estava més boig. En els últims minuts, una expulsió de Juanfran va complicar la vida al Barça, que va salvar la situació compromesa amb una bona defensa. A falta de 5 minuts, un gol de Bernat de penal  donava tranquil·litat als de Martí Graells.En els últims minuts, i amb el partit trencat, l’equip de Martí Graells va acabar sentenciant amb tres gols més de Dani, Pau i Víctor. Amb aquesta victòria el FC Barcelona continua comptant els partit per victòries.

F.C.BARCELONA: Santi, Hugo, Bernat, Pau i Robert –cinc inicial- També van jugar: Àlex, Marc, Víctor, Dani i Juanfran

GOLS: 0-1 Robert (min 4), 1-1 (min 29), 1-2 Bernat (min 31), 1-3  Bernat (min 35), 1-4 Dani (min  37), 1-5  Pau (min 38), 1-6 Victor (min 39)

CADET (J19): FUTSAL MATARÓ-1; BARÇA-1

El Barça va fer mèrits per endur-se un resultat millor de Mataró després d’un partit intens. A la primera part, el resultat de 0-1 no feia justícia a les 15 arribades del Barça per només dues del conjunt local. Jandro va inaugurar el marcador amb una jugada de pivot que deixava als blaugrana amb avantatge al descans.

El Mataró va aprofitar uns minuts de desconcert blaugrana a l’inici de la segona part per empatar en una jugada afortunada. En els minuts següents, el partit va entrar en una fase de descontrol i els dos equips van tenir ocasions per marcar el segon gol. En el tram final, però, el Barça va perdonar dues ocasions claríssimes per sentenciar i el partit va acabar en taules. El Cadet es manté líder amb sis punts d’avantatge sobre el Catgas. Els dos equips s’enfronten en la propera jornada en un partit decisiu pel títol de lliga.

INFANTIL (J19): HOSPITALET BELLSPORT-2, BARÇA-3

L’Hospitalet va plantejar un partit de poder a poder al Barça i va tenir ocasions en els primers minuts que van inquietar la porteria de Pau. El Barça, però, es va avançar en el marcador amb un gol de Kike després d’una gran jugada de Marc (0-1). Però al minut 12 els locals van empatar el matx amb un xut des de la banda. El Barça va reaccionar i abans del descans Dani va aprofitar una magnífica jugada de Marc per fer l’1-2.

Només començar la segona part, una jugada de Javi i Toni va significar l’1-3 pel Barça. I L’Hospitalet va acabar retallant diferències amb el porter-jugador en els instants finals. En general, partit molt complicat i victòria ben treballada davant d'un Hospitalet que ha ofert una gran imatge. A més, gràcies a l’empat entre els perseguidors, l’Infantil és més líder amb 4 punts d’avantatge sobre el segon classificat.

Gols: 0-1 Kike (min 4), 1-1 (min 12), 1-2 Dani (min 18) / 1-3 Javi (min 20), 2-3 (min 39).

ALEVÍ (J19): Barça-15, CET 10 FS-0

Golejada de l’Aleví davant d’un rival que és cuer a la lliga i que va plantejar un partit a la defensiva. El Barça va dominar en tot moment i va tancar el rival a camp contrari. Els blaugrana es van mostrar molt superiors en tot moment, tant a nivell de joc col·lectiu com en les individualitats, i es va arribar a la mitja part amb un clar 7-0.

A la segona part, el partit va seguir amb la mateixa dinàmica tot i que el rival va intentar pujar una mica les línies. Menció especial per al triple hat-trick d’Akim, Jordi i Luis Medina.

GOLEJADORS: Pol Salas (3'/19'); Akim Ràfols (4'/17'/25'); Jordi Sánchez (5'/14'/29'); Luís Medina (6'/6'/20'); Izan Sequero (10'); Darling Omar (18'/29'); Victor Sánchez (27')