Amb garantia de reacció

El Barça ha respost amb victòries convincents i pluja de gols en cinc de les sis ensopegades que ha patit l’equip aquesta temporada

Si una cosa té aquest Barça de futbol sala és amor propi i capacitat competitiva. I això ho demostra la reacció de l’equip després de les sis ensopegades que ha patit aquesta temporada. Els números parlen per si sols i demostren que els d’Andreu Plaza sempre han reaccionat amb orgull en els moments difícils del curs. Esperem que aquest dissabte contra el Llevant es repeteixi la història.

Derrota a Peníscola i victòria contra el Cartagena en el debut al Palau

Després de perdre el primer partit de Lliga, l’equip va debutar al Palau amb victòria davant del Cartagena per 5 a 4, amb gols d’Aicardo, Dyego, doblet de Ferrao i de Roger. L’equip es va sobreposar a les baixes de Lozano i Bateria i als nervis del debut amb una victòria que va quedar curta pels mèrits que va fer.

Eliminats a la Copa del Rei i golejada a casa davant de l’Aspil

El conjunt barcelonista va patir un cop molt dur a València en caure eliminat a la segona ronda de la Copa del Rei a mans del Llevant per 5-4 en un partit que es va decidir a la pròrroga. Tres dies després, els d’Andreu Plaza golejaven l’Aspil-Vidal Ribera Navarra per 7-1 al Palau amb una exhibició de bon joc col·lectiu i gols de Roger, doblet d’Aicardo, Rómulo, Adolfo, Ferrao i Joao.

Derrota a casa contra ElPozo i revenja a València

L’única derrota fins ara al Palau va arribar en la jornada 8 en l’enfrontament contra ElPozo per 2-3. En la jornada següent l’equip es va sobreposar a les adversitats i va golejar el Llevant amb una victòria a domicili per 1-5 amb gols de Rómulo, Ferrao, Joselito, Tolrà i Adolfo. El triomf a la pista del Llevant, a més, va suposar l’inici d’una ratxa de deu victòries consecutives a la Lliga.

Empat a les Canàries i golejada al Burela

La ratxa de deu victòries seguides es va trencar a les Canàries amb un empat a sis gols, en un partit que el Barça guanyava per 3-6 a falta de tres minuts per acabar. Tot i el cop moral que va rebre l’equip, en la jornada següent el Barça es va recuperar amb una golejada al Burela per 6-2 amb doblet de Ferrao i gols d’Adolfo, Dyego, Joao i Quintela.

Empat a casa contra el Saragossa i victòria a Múrcia

El Saragossa va sorprendre el Barça amb un empat al Palau (3-3) el mateix dia que es van tornar a lesionar Aicardo i Bateria. Al cap de set dies, però, els d’Andreu Plaza responien a l’infortuni amb una victòria incontestable a la pista d'ElPozo per 1-2 amb gols de Roger i Quintela que servia a l’equip per mantenir el pols pel liderat amb el Movistar Inter.