Acord per a la incorporació d’Antonio García

Acord per a la incorporació d’Antonio García

El lateral signa fins a final de l’actual temporada

El FC Barcelona Lassa ha arribat a un acord amb el jugador català Antonio García fins a la fi de la temporada actual. García, que fins ara era jugador del KIF Kolding, jugarà la Lliga Loterías i la Copa del Rei. El FC Barcelona vol agrair al Kolding les facilitats donades per a la incorporació del jugador.

Un jugador amb experiència

Antonio García va néixer a la Llagosta, el 6 de març del 1984. A la seva localitat natal va fer les primeres passes en el món de l’handbol i d’allà es va incorporar al BM Granollers. De Granollers va passar a les files de l’Ademar de Lleó (2011/12) i de Lleó es va incorporar al PSG, on va jugar dues temporades (2012-14).

La seva carrera va continuar a Hongria, on el Pick Szeged va ser el seu destí del 2014 fins al 2016. Actualment jugava amb el KIF Kolding danès.

Un home amb títols

Amb els clubs que ha jugat i amb la selecció espanyola, García ja sap el que és guanyar títols. Amb el BM Granollers va obtenir una Lliga dels Pirineus (2008) i amb el PSG va ser campió de la Lliga 2013 i la Copa 2014.

Amb la selecció estatal es va proclamar campió del món l’any 2013,medalla de bronze a l’Europeu 2014 i subcampió d’Europa de seleccions l’any 2016.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut