Reicomsa Alcobendas – FC Barcelona Lassa: Retorn a Alcobendas amb bones sensacions

Reicomsa Alcobendas – FC Barcelona Lassa: Retorn a Alcobendas amb bones sensacions

(17.00 h) El conjunt de Ricard Muñoz s’enfronta a un rival que “té molta necessitat de punts” i és conscient que no es pot cometre cap error en les deu últimes jornades

Alcobendas és sinònim de bon record per al Barça Lassa d’hoquei patins. El 26 de febrer, fa menys d’un mes, l’equip va aconseguir la Copa del Rei a la localitat madrilenya, i ara hi torna. “És una altra competició i és una altra història”, adverteix Ricard Muñoz. Aquest dissabte a la tarda (17.00 hores, OK Liga TV) s’enfrontaran el cuer i el líder de la competició, però els locals “tenen molta necessitat de punts i serà un duel molt intens”.

A falta de deu jornades per acabar l’OK Lliga, el tècnic blaugrana ha reconegut que estan on volien estar, però que s’ha d’anar “pas a pas”. “Els rivals també tenen necessitat de punts i hem d’intentar no fallar per plantar-nos a les últimes jornades amb aquesta renda de sis punts”, ha afegit. En la mateixa línia s’ha pronunciat Matias Pascual: “La necessitat que tenen els donarà un plus. Resten deu jornades i cada partit serà una final”.

L’equip s’ha desplaçat aquest divendres cap a Madrid en TAV, després d’exercitar-se al Palau Blaugrana. Un cop a Alcobendas, els jugadors han participat en una sessió formativa dirigida als nens i nenes més petits de la base del club madrileny. Barça i Alcobendas s’han enfrontat 24 vegades –sempre amb victòria blaugrana–, i l’última visita a la pista de terratzo del Polideportivo José Caballero va ser el 16 de novembre de 2003 (0-9). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut