El Juvenil també es classifica pel Campionat de Catalunya

L’equip blaugrana aconsegueix l’objectiu després de superar el SHUM Frit Ravich en un cap de setmana en què el filial va sumar un bon punt a la pista del Palafrugell

L’hoquei formatiu del FC Barcelona Lassa va viure un nou cap de setmana positiu després de la classificació del Juvenil per jugar el Campionat de Catalunya –fet assolit també pel Júnior, l’Infantil i l’Aleví. A més, el Barça B va sumar un punt positiu a la pista del líder de Primera Divisió i l’equip de 2a Catalana va superar el Flix als quarts de final de la Copa.

Palafrugell 4-4 Barça Lassa B: Punt positiu en la visita al líder de la categoria. Els joves jugadors dirigits per Jordi Camps van plantar cara als del Baix Empordà i van anar dues vegades per davant al marcador (0-1 i 2-3). Els gols blaugrana van ser obra d’Oriol Garcia, Gerard Miquel, Marc Palazón i Pablo Najera. L’equip es troba en setena posició, amb quatre punts de marge sobre les posicions de descens. El proper duel serà aquest dissabte a Grado, contra l’Asturhockey.

Flix 4-10 Segona Catalana: L’equip dirigit per Jordi Roca va superar amb comoditat l’eliminatòria dels quarts de final de la Copa de 2a Catalana. El següent partit serà aquest divendres (20.30) a la pista del Barcino, en la 22a jornada de la Lliga.

Júnior 8-3 Manlleu: El conjunt de Jordi Camps, ja classificat pel Campionat de Catalunya, va superar el conjunt osonenc i el següent compromís serà el diumenge (18.30) a Llars Mundet contra l’Arenys de Munt.

SHUM 2-7 Juvenil: La classificació matemàtica pel Campionat de Catalunya de Maçanet de la Selva va aconseguir-se precisament a la localitat selvatana aquest dissabte. L’equip blaugrana va superar el SHUM B –actual tercer classificat– gràcies a una bona primera meitat (0-6) i pràcticament té garantida la primera posició del seu grup de Preferent.

Infantil 6-3 Cerdanyola: Els de Ricard Hernáez van aconseguir una nova victòria i aquest divendres jugaran la penúltima jornada del seu grup a la pista de l’Alpicat.

Palau 3-8 Aleví: L’equip de categoria més inferior de l’hoquei formatiu blaugrana va superar el Palau de Plegamans i podrà segellar la primera posició del seu grup si aquest dissabte 1 d’abril (09.00 hores) guanya el Vilafranca a Llars Mundet.