Dyego assumeix els galons

Dyego assumeix els galons

El brasiler es troba en plena forma i ha demostrat dia a dia i partit a partit amb el seu rendiment que no li ha pesat la responsabilitat de liderar l’equip davant l’allau de baixes que ha patit el Barça Lassa aquesta temporada

Sense Lozano, ni Bateria, ni Rómulo, ni Aicardo, el brasiler Dyego Zuffo ha hagut d’agafar els galons de l’equip. Dyego ha marcat en sis dels últims set partits que ha jugat el Barça Lassa a la lliga i ja és el segon màxim golejador de l’equip amb 17 gols, empatat en aquest apartat amb Adolfo. A més, Dyego també ha repartit 12 assistències aquesta temporada i sempre es mostra intens i agressiu en defensa. BarçaTV li ha fet una entrevista per parlar del seu bon moment.

Entrevista amb Dyego Zuffo, jugador del FC Barcelona Lassa

EN FORMA: “Contra el Llevant vaig fer un partit molt complet. Vaig marcar, també vaig fer una assistència i vaig salvar un gol de sota la porteria i vaig ajudar en defensa. S’ha d’ajudar en defensa i jugar sempre pels companys i això ho he après amb els anys”.

EL SECRET: “El secret és treballar dia a dia i estar a gust. Jo estic molt a gust i sempre procuro ajudar als meus companys, i ara l’objectiu és intentar guanyar la lliga”.

MILLOR PARTIT: “El millor partit va ser contra l’Aspil, sobretot perquè en un moment de pressió, amb el marcador ajustat, vaig marcar el llançament de 10 metres decisiu. Va ser un moment molt important per a mi”.

MILLOR GOL: “El millor gol va ser el que vaig marcar a Gran Canària, amb la meva jugada característica. Va ser un golàs que va entrar per l’escaire”.

LA SEVA JUGADA: “Gairebé sempre me’n vaig cap a la dreta. Primer amago i faig veure que me’n vaig a cap a l’esquerra, i després retallo i amb un toc més guanyo l’espai per xutar. I si el defensa em tanca cap al mig, aleshores jo marxo per l’esquerra. És una jugada que ha de ser ràpida de moviment. Això és el futbol sala, dribles i remates. És una jugada que sempre m’ha encantat i que continuo entrenant per perfeccionar”.

PALMA: “El de Palma sabem que serà un partit molt difícil, tenen un molt bon equip. Si volem ser líders no podem fallar perquè crec que Inter tampoc fallarà. Sabem que ho hem de guanyar tot , però sempre amb calma i tranquil·litat perquè és la manera que les coses surtin bé”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut