El Barça B, l’equip més golejador de la Lliga

El Barça B, l’equip més golejador de la Lliga

Amb els quatre gols de dissabte a València, el filial ja suma 59 gols a favor, amb Marc Cardona i Dani Romera com a màxims golejadors amb 11 gols

Més líder, amb cinc punts d’avantatge sobre l’Alcoià, i màxim golejador de la Lliga. Així està ara mateix el Barça B, en plena bona ratxa. L’equip de Gerard López suma 59 gols a favor en 31 jornades (1,91 gols per partit), gairebé dos gols per partit. De fet, en els últims dos compromisos el filial s’ha imposat per 0 a 4 i 4 a 0. Fins a 14 jugadors han vist porta aquesta temporada, un fet que destaca la gran aportació de tot l’equip. A més, el Barça B és el segon màxim golejador de tots els grups de 2a B, només superat per la Cultural Lleonesa, amb 69 gols.

Marc Cardona i Dani Romera, 11 gols cadascú

En l’apartat d’estadístiques individuals, Marc Cardona i Dani Romera lideren la cursa per ser el màxim golejador amb 11 dianes, tot i que tots dos s’han perdut 11 i 9 partits respectivament. En un segon esglaó se situa Perea, amb vuit gols, mentre que Alfaro, amb sis, i Gumbau, amb cinc, els segueixen de prop. Completen la llista Aleñá, Borja López, Mujica i Xemi, amb dos gols, i Nili, Martínez, Carbonell, Tarín i Guillemenot, amb un. La fortuna ha deparat que l’equip acumuli cinc gols en pròpia porta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut