Multitudinari acomiadament a la figura d’Agustí Montal

Multitudinari acomiadament a la figura d’Agustí Montal

Josep Maria Bartomeu ha encapçalat la representació del Barça en una cerimònia a la qual també han assistit els sis expresidents del Club

Aquest migdia s’ha celebrat a l’Església de Sant Vicenç de Sarrià el funeral de l’expresident del FC Barcelona, Agustí Montal i Costa, que va morir ahir dimecres als 82 anys.

La multitudinària cerimònia ha reunit un gran nombre d’assistents que han volgut acomiadar la figura d’Agustí Montal, entre els quals es trobava el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, acompanyat dels vicepresidents Jordi Cardoner, Carles Vilarrubí i Jordi Mestre; el directiu comissionat de l’Espai Barça, Jordi Moix, i el director executiu, Òscar Grau.

A l’església de Sarrià també han estat presents els anteriors presidents del FC Barcelona, Raimon Carrasco, Josep Lluís Núñez, Joan Gaspart, Enric Reyna, Joan Laporta i Sandro Rosell, així com els exjugadors Carles Rexach, ‘Pello’ Artola i Ramon Alfonseda, president de l’Agrupació Barça Jugadors. 

Entre altres personalitats que han assistit a l’enterrament ha destacat la presència de Santi Vila, conseller de Cultura de la Generalitat; Gerard Figueras, secretari general de l’Esport; Xavier Trias, regidor de l’Ajuntament de Barcelona, i Joan Trayter, president de la gestora que va dirigir el Barça abans de les eleccions del 2003.   

El RCD Espanyol també ha estat representat a la cerimònia, amb el seu conseller delegat, Ramon Robert, i l’exjugador Rafa Marañón.

Memorial al Camp Nou

Demà divendres s’habilitarà a la tribuna principal del Camp Nou un espai memorial, obert als socis, penyistes i aficionats que vulguin mostrar el seu record i afecte cap a la figura del president Montal. Aquest espai memorial estarà obert aquest divendres, entre les 10 i les 19 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut