THW Kiel, de nou, rival del Barça Lassa a quarts de la Champions

THW Kiel, de nou, rival del Barça Lassa a quarts de la Champions

El Kiel será amb qui el Barça d’handbol es jugui el pas a la Final a Quatre de Colònia

El Barça d’handbol ja coneix quin serà el seu rival a quarts de final de la VELUX EHF Champions League. El THW Kiel alemany ha superat els seus compatriotes del Rhein Neckar Lowen i serà el rival dels blaugranes a l’eliminatòria que donarà pas a la F4 de Colònia del primer cap de setmana de juny. L’eliminatòria serà la mateixa que la de temporada passada.

Els darrers precedents

THW Kiel és un rival habitual del FC Barcelona d’handbol. Els duels entre zebres i blaugranes són sempre de gran nivell i us recordem els darrers precedents entre ambdós equips.

De nou es repeteix l’eliminatòria de la temporada 2015/16 de quarts. A la passada edició de la Champions, catalans i alemanys es van jugar el pas a Colònia en els quarts de final.

L’anada va ser de color del Kiel i es van imposar per 29 a 24 a l’Sparkassen Arena. A la tornada el triomf blaugrana per 33 a 30 no va ser suficient per superar l’enfrontament

En aquesta temporada el FC Barcelona Lassa i el THW Kiel ja s’han vist les cares. A la fase de grups els blaugranes van guanyar per 26 a 25 al Palau Blaugrana i en el partit jugat a Kiel, els homes de Pascual van tornar a Barcelona amb un empat a 27.

El camí fins a quarts

El THW Kiel va finalitzar en cinquè lloc del Grup A de la VELUX EHF Champions League. En l’enfrontament davant Rhein Neckar Lowen va perdre per 24-25 a Kiel i en el partit de tornada amb un resultat de 24 a 26 va aconseguir el pas a quarts.

Ara es trobarà amb qui va ser primer del Grup A, el FC Barcelona Lassa i es preveu una eliminatòria apassionant. Podeu adquirir les vostres localitats a www.fcbarcelona.cat

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut