FC Barcelona Lassa - Maccabi Fox Tel Aviv: Últim partit europeu del curs al Palau

FC Barcelona Lassa - Maccabi Fox Tel Aviv: Últim partit europeu del curs al Palau

Els de Bartzokas volen brindar un triomf a l’afició en el darrer partit de l’Eurolliga a casa aquesta temporada

El Barça Lassa rep aquest dijous, a les 21h i en directe per Esport3 i Movistar+, el Maccabi Tel Aviv en un partit en què cap dels dos equips s’hi juga res. Tant els israelians com els catalans saben que no disputaran el Play-off i, per tant, el més important per als blaugranes és el fet de jugar davant de la seva afició i de seguir mostrant la millora oferta en els últims partits a casa davant de l’Estrella Roja i el Morabanc Andorra.

El rival

Compta amb un molt bon equip, que combina qualitat amb físic. El seu balanç a Europa fins ara és de 10 triomfs i 18 derrotes i és el 14è classificat de la Lliga Regular. El seu màxim anotador és l’escorta Goudelock amb17,3 punts per partit, seguit del pivot Simpson – que va arribar al límit del tancament del mercat- amb 10 punts, i de l’aler Victor Rudd, amb 9.8 punts per matx. Els seus màxims rebotejadors són Diamon Simpson, amb 6.3 rebots, i també Colton Iverson, amb 5.5 captures. Tampoc cal oblidar jugadors com Landesberg, amb molt protagonisme en els últims partits, ni tampoc Devin Smith, Joe Alexander, Gal Mekel o Guy Pnini.

El Barça

Busca un triomf davant de la seva afició en el que serà l’últim partit europeu del curs al Palau. La millora oferta en els dos darrers partits és el camí que vol seguir l’equip de Bartzokas, que no podrà comptar amb els lesionats Faverani, Doellman, Ribas i Lawal. Els blaugranes volen sumar el 12è triomf del curs a Europa i seguir creixent com a equip de cara al tram final de temporada a la Lliga Endesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut