Les millors entrades de quarts de la Champions per a socis i sòcies

Les millors entrades de quarts de la Champions per a socis i sòcies

Si ets soci del Barça i voleu tenir les millors localitats, ara és el moment de tenir-les

El Barça Lassa d’handbol està classificat per 1/4 de finals de la Champions d’handbol. Aquesta és l’eliminatòria decisiva per ser a la F4 de Colònia i volem que els socis i sòcies del FC Barcelona tinguin les millors localitats.

Venda especial per a socis

Degut a l’alta demanda de localitats que s’està tenint pel partit de tornada de quarts de final de la VELUX EHF Champions League, davant el THW Kiel o el Rhein Neckar Lowen, que tindrà lloc al Palau els dies 29 o 30 d’abril, el FC Barcelona inicia un procés de venda per socis, perquè es pugin garantir les millors localitats.

Els socis i sòcies del FC Barcelona tenen la possibilitat d’adquirir les localitats gratuïtament només 15 dies abans de la disputa del partit, fet que els hi provocava que les millors entrades del Palau ja estiguessin exhaurides.

Ara els socis i sòcies del Club poden adquirir, des d’aquest moment, les localitats amb un descompte del 50% en el preu de venda per així assegurar-se els millor seients. Aquesta promoció té validesa fins el dia 14 d’abril.

Podeu adquirir les localitats en el següent enllaç www.fcbarcelona.cat 

A partir del dia 15 d’abril els socis i sòcies podran seguir adquirint les localitats de manera gratuïta com s’ha fet habitualment, presencialment a taquilles i al lloc web del Club, tot i que no es pot garantir ni la disponibilitat ni la correcta visibilitat de la pista en cas que n’hi hagi.

Entrades pel públic

Els aficionats i aficionades del FC Barcelona Lassa que vulguin assistir al partit ja poden adquirir les localitats del partit que ens enfrontarà a THW Kiel o Rhein Neckar Lowen, en el darrer partit de la Champions, al Palau Blaugrana, de la temporada 2016/17.

Les entrades resten a la vostra disposició a www.fcbarcelona.cat 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut