Pau Bargalló, Edu Lamas, Lucas Ordoñez i Matias Pascual jugaran la Copa de les Nacions

Pau Bargalló, Edu Lamas, Lucas Ordoñez i Matias Pascual jugaran la Copa de les Nacions

La selecció espanyola i l’argentina tindran dos representants del Barça Lassa en la competició que se celebrarà a Montreux entre el 12 i el 16 d’abril

Pau Bargalló, Edu Lamas, Lucas Ordoñez i Matias Pascual seran els representants del FC Barcelona a la Copa de les Nacions. La tradicional competició, que se celebra cada dos anys, es disputarà a Montreux (Suïssa) entre el 12 i el 16 d’abril amb la presència d’Espanya, Argentina, Portugal, Itàlia, França, Xile, Angola i l’amfitrió Montreux.

Quim Paüls ha comunicat aquest dilluns 27 la llista de la selecció estatal (Grup A) en què hi figuren Lamas i Bargalló, a més d’Ignacio Alabart i Nil Roca, jugadors cedits al Voltregà i al Noia Freixenet. Pau Bargalló ja va estar amb la selecció espanyola a l’últim Europeu i també a la Copa de les Nacions del 2013 mentre que Edu Lamas torna a la selecció estatal després d’haver disputat la Copa de les Nacions i el Mundial de França el 2015.

De la seva banda, Lucas Ordoñez –campió del món a França el 2015- i Matias Pascual formaran part de la selecció argentina (Grup B) en aquesta competició, que és el preludi dels World Roller Games del proper setembre. Ordoñez ja va jugar aquesta competició els anys 2009 i 2011, mentre que Matias Pascual ho va fer el 2011. 

Sense comptar els duels de la fase final del dissabte 15 i del diumenge 16, els partits amb representació blaugrana seran els següents:

12 d’abril: Argentina – Montreux (19.30) i Espanya – Angola (22.30)

13 d’abril: Espanya – Xile (19.00) i Argentina – Itàlia (20.30)

14 d’abril: Portugal – Espanya (20.30) i Argentina – França (22.00)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut