València Mestalla – Barça B: Buscant un cop d’autoritat

València Mestalla – Barça B: Buscant un cop d’autoritat

18 hores (Barça TV): Els de Gerard López volen seguir liderant la taula i distanciar al tercer classificat, que ara mateix està a sis punts

Vuit finals en vuit partits. Això és el que li queda al filial d’aquí a final de temporada. La primera, aquest dissabte al camp del tercer classificat, el València Mestalla de Curro Torres, que només ha perdut un partit a casa en tota la temporada. El millor mirall, per això, és el partit que va fer el Barça B la temporada passada a l’Antonio Puchades, on es va imposar 0 a 3. Al partit de la primera volta, els de Gerard també van guanyar 3-1 en un duel molt disputat. Ara, el València vol apropar-se més al líder i ho donarà tot per treure els tres punts. En cas de victòria blaugrana, el Barça B deixaria al tercer classificat a nou punts a falta de set jornades.

Fali i Abel Ruiz, grans novetats

L’equip va viatjar aquest divendres al vespre cap a València abans d’afrontar el partit a Paterna el dissabte. La llista de convocats és la següent: Suárez, Varo, Palencia, Nili, Marlon, Martínez, Borja López, Fali, Sarsanedas, Gumbau, Xemi, Carbonell, Kaptoum, Alfaro, Perea, Marc Cardona, Dani Romera i Abel Ruiz. Moisés, Tarín, Rafa Mujica i Abeledo es perden el partit per lesió, mentre que Aleñá, Cucurella, Mboula i Paik estan amb les seves seleccions. Vilanova ha quedat fora per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut