Local

El Palau Blaugrana acollirà una nova edició de la Jordan Brand Classic

Tres blaugranes prendran part en aquesta edició que aplegarà els 40 millors jugadors europeus sub-16

La Jordan Brand Classic torna al Palau Blaugrana. Després d’acollir les edicions del 2013 i del 2014, el torneig torna a Barcelona. Serà aquest diumenge, 12 de març a les 21 hores quan els millors jugadors europeus sub-16 es veuran les cares a l’All Star de la setzena edició. La Jordan Brand Classic començarà el divendres 10 a la Ciutat Esportiva i durant tot el cap de setmana els jugadors s’entrenaran a les instal·lacions barcelonistes.

Cal destacar que tres jugadors de les categories inferiors hi prendran part: Oier Ardanza, Erik Kall i Tom Digbeu, tots ells jugadors del Cadet A i de l’any 2001. En el passat, jugadors que ara són al Barça B, com Stefan Peno i Max Esteban, entre d’altres, hi van participar.

Ray Allen, a Barcelona

Una de les atraccions d’aquesta nova edició serà la presència, com a padrí, de Ray Allen, campió de l'NBA el 2008 amb els Boston Celtics i el 2013 amb Miami. L’ex NBA acompanyarà els jugadors durant tot el cap de setmana i ajudarà activament durant els entrenaments del cap de setmana, a més d’estar present a l’All Star final entre els millors joves, que se celebrarà al Palau Blaugrana el diumenge 12 i que tindrà l’entrada gratuïta.

Més notícies aquí