Com és un dia a la vida de Neymar Jr?

Com és un dia a la vida de Neymar Jr?

Els entrenaments, els viatges, l’arribada a l’estadi, el tracte amb els seus companys... Descobreix, en el següent vídeo, com és el dia a dia del crac brasiler!

Neymar Jr es troba en el millor moment de la seva carrera. El crac blaugrana, que fa uns dies comentava la seva gran relació amb Leo Messi, acumula recital rere recital amb el FC Barcelona, i a més, continua fent història amb la selecció brasilera, amb la qual ha anotat dos gols més durant aquesta jornada de compromisos internacionals per igualar el rècord de Pelé. L’’11’ culer ha arribat a la xifra de 52 gols amb la ‘canarinha’ amb 25 anys, els mateixos gols que duia a aquesta edat ‘O Rei’.

Però... algun cop t’has preguntat com és un dia a la vida de Neymar Jr? En el següent vídeo descobrim el dia a dia del crac brasiler amb imatges inèdites de l’onze blaugrana. La seva arribada a la Ciutat Esportiva per entrenar, la seva màgia al camp Tito Vilanova. Els desplaçaments, el tracte amb els seguidors i l’arribada a l’Estadi. L’escalfament i els rituals previs abans de sortir a la gespa a oferir la qualitat que acostumen a desprendre les seves botes. Gaudeix de tot això i més, al següent vídeo! 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut