Local

21 gols del FC Barcelona en els últims quatre partits contra el Dépor

Els blaugranes no coneixen la derrota a Riazor des de la temporada 2010/2011 i hi han marcat 21 dianes, entre les quals hi ha dos hat-tricks de Leo Messi i un pòquer de Luis Suárez

El Barça ha marcat un total de 21 dianes contra el Dépor en els últims quatre partits jugats a Riazor, 12 de les quals són de l’era Luis Enrique. Des de la temporada 2010/2011 els blaugranes només hi han encaixat quatre gols, curiosament en un mateix duel que el Barça es va acabar enduent per 4-5. A banda d’aquest enfrontament, els culers hi han assolit dos 0-4 i un 0-8. Tres golejades espectaculars.

Riazor li va bé a Leo Messi, que hi ha marcat dos hat-tricks en les últimes quatre visites. Pel que fa a Luis Suárez, va fer el seu primer pòquer de la seva carrera en la golejada espectacular de l’any passat per 0-8, la qual va apropar el Barça al segon títol de Lliga consecutiu. Els de Luis Enrique tindran l’oportunitat de continuar amb la ratxa davant el Deportivo a Riazor aquest diumenge, 12 de març, a les 16.15 hores (beIN La Liga).

Més notícies aquí