Primer entrenament de la setmana

Primer entrenament de la setmana

Ja sense els internacionals, el Barça s’ha exercitat al camp 2 de la Ciutat Esportiva amb els jugadors disponibles, a més de José Suárez, Marlon, Kaptoum, Carbonell i Cardona, del filial

El Barça ha completat aquest dimarts el primer entrenament de la setmana, marcat per l’èxode de jugadors internacionals. Sense els futbolistes amb compromisos de seleccions, Luis Enrique ha dirigit una sessió que s’ha fet al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El tècnic asturià ha treballat amb els jugadors disponibles del primer equip, a més de cinc jugadors del filial: José Suárez, Marlon Santos, Wilfrid Kaptoum, Àlex Carbonell i Marc Cardona.

És el primer dels tres entrenaments consecutius que farà l’equip abans de tenir uns dies de descans, aprofitant l’aturada de les competicions de clubs. Des del divendres fins al diumenge, els blaugranes descansaran abans de començar a preparar els compromisos següents.

Quan tornin a la competició, el Barça tindrà tres partits de Lliga en només set dies. Viatjaran a Granada i a Màlaga, amb la visita del Sevilla entremig. Serà una setmana molt exigent abans d’afrontar l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra la Juventus.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut