Denis Suárez i Ter Stegen s’incorporen al grup

Denis Suárez i Ter Stegen s’incorporen al grup

Luis Enrique continua recuperant efectius després dels partits de seleccions en la setmana de preparació del duel de Lliga contra el Granada

El grup segueix creixent en els entrenaments d’aquesta setmana del primer equip. Després que s’incorporessin Rakitic i Mascherano, aquest dimecres ha estat el torn de Denis Suárez i Ter Stegen. Tots dos jugadors, després dels partits amb la selecció espanyola sub-21 i el combinat alemany, respectivament, s’han reincorporat al treball de l’equip sota les ordres de Luis Enrique.

El tècnic ha dirigit una altra sessió al camp 2 de la Ciutat Esportiva per continuar preparant el retorn de la competició. El Barça s’enfrontarà el proper diumenge (20.45 hores) al Granada, en el primer partit d’un abril molt exigent. Com en els últims dies, alguns jugadors del filial han completat la sessió amb el primer equip. En aquest cas han estat Ferran Sarsanedas, Gerard Gumbau i Ignacio Abeledo.

En els propers dies s’acabaran d’incorporar progressivament la resta de jugadors que han disputat partits internacionals durant l’aturada. Els últims a jugar han estat Neymar Jr i Luis Suárez, amb resultats oposats en els compromisos contra el Paraguai i Perú, respectivament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut