Entrades per al Madrid-Barça, de la petició 27 fins a la 238

Entrades per al Madrid-Barça, de la petició 27 fins a la 238

Un sorteig davant notari ha assignat les 340 entrades destinades als socis, que hauran de ser abonades a través d'aquest mateix web, del proper 30 de març a les 10 h i fins el dia 31 a les 15 h

Aquest dimecres al matí s’ha fet a les oficines del FC Barcelona el sorteig de les entrades destinades exclusivament als socis, per assistir al partit de Lliga que el Barça disputarà contra el Real Madrid el proper 23 d’abril a l’estadi Santiago Bernabéu.

El resultat del sorteig efectuat davant notari ha marcat el número de beneficiats a partir de la petició número 27. Després de fer el recompte de socis inclosos a cada formulari, s’han assignat les 340 entrades disponibles als socis inclosos a les peticions que van del número 27 a la 238.  

El Club es posarà en contacte amb els guanyadors, que hauran de fer el pagament dels 90 € per localitat a través del web des del 30 de març a les 10 hores, fins al dia 31, a les 15 hores (enllaç al final del text).

Recollida de les entrades, a Madrid

Per a aquest partit, la recollida de les entrades es farà únicament i exclusivament a Madrid, el mateix dia del partit de les 11 a les 20 hores. En cap cas es podrà fer la recollida a Barcelona, i tampoc es farà enviament d’entrades als socis.

Les entrades seran nominals, i només s’entregarà la localitat i la polsera al soci que n’hagi fet la sol·licitud. Cada soci haurà de recollir la seva entrada i, en el cas dels menors, l’haurà de recollir el menor, acompanyat sempre per un dels seus pares o tutors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut