UD Tacuense – FC Barcelona Femení (prèvia): Amb els peus a terra

UD Tacuense – FC Barcelona Femení (prèvia): Amb els peus a terra

12.30 (hora peninsular): L’equip aparca l’eufòria viscuda amb la Champions League per centrar-se en tres punts fonamentals al camp del cuer.
La memorable classificació per a les semifinals de la Champions League ja és història. El Barça Femení aparca la competició europea i se centra, de nou, en el seu objectiu prioritari: la Lliga. La 24a jornada el portarà al camp del cuer, el Tacuense, sense marge d’error. I és que el líder, l’Atlètic de Madrid, va vèncer el seu partit avançat a Oiartzun i ara mateix es troba a cinc punts.

Per al desplaçament a Tenerife, el cos tècnic encara té les baixes de Melanie Serrano, Andressa Alves i Ane Bergara. Per decisió tècnica, no viatjaven Irene del Río, Sandra Hernández i Andrea Giménez.

El Tacuense és últim a dos punts de la salvació, però fa dues setmanes va protagonitzar la gran sorpresa en vèncer el Llevant per 3-1.

Les declaracions de Xavi Llorens

“Juguem contra un equip de la zona baixa, en un camp complicat, difícil de jugar. Hem de gestionar el fet de passar d’un escenari com el Mini a un altre que no hi té res a veure. Hem d’intentar no cometre el mateix error que a Badajoz”.

“Si volem optar a guanyar les coses, s’han acabat els errors. Esperem unes jugadores competitives com a la Champions”.

“El canvi de xip no és difícil, però després t’ha de sortir un bon partit”.

“Ens trobarem un rival molt organitzat al darrere, que treballa moltíssim, amb el factor camp i un públic molt agressiu. Hem de saber portar bé tot això”.

Les declaracions de Mariona Caldentey

“Els set partits que queden són set finals. En aquest cas, el Tacuense s'hi juga la vida i al seu camp segur que es voldrà fer molt fort. Per tant, esperem un partit complicat. Nosaltres intentarem aprofitar la bona dinàmica per treure'n un bon resultat”.

“La Champions va ser una experiència increïble, però això ja ha passat. Seria un error continuar eufòrics pel que s’ha aconseguit. Ara ens hem de centrar en la Lliga, que és el nostre principal objectiu i volem guanyar-la”.

“Tenim una plantilla àmplia i la gent està en un bon moment. La classificació va ser una injecció de moral i hem d’intentar continuar per aquest camí”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut