Concurs Sant Jordi per als ‘rookies’ blaugrana

Concurs Sant Jordi per als ‘rookies’ blaugrana

Converteix-te en l’heroi del Palau enviant un relat breu relacionat amb el bàsquet i guanya tres entrades per al partit contra l’Unicaja del 23 d’abril

Els membres del col·lectiu de Rookies del Barça Lassa de bàsquet tenen l’oportunitat de convertir-se en els herois del Palau gràcies a un nou concurs exclusiu dedicat al dia de Sant Jordi. Els guanyadors seran obsequiats amb tres entrades dobles per gaudir del duel entre el Barça i l’Unicaja al Palau el dia 23 d’abril.

Amb el concurs Sant Jordi es convida tots els rookies a enviar el seu relat breu relacionat amb el bàsquet i demostrar la seva passió per aquest esport. Per poder participar en el concurs cal ser rookie del Barça o, en cas de no ser-ho encara, registrar-se prèviament com a membre del col·lectiu.

Els tres relats més divertits i originals guanyaran tres entrades dobles per assistir al partit corresponent a la jornada 30 davant els malaguenys al Palau Blaugrana, i s’enduran a casa els seus relats signats pels jugadors del FCB Lassa. A més, els tres textos s’imprimiran i es repartiran per tots els seients del Palau. A través de l’enllaç que apareix sota el text es pot participar en el concurs Sant Jordi. Els relats poden enviar-se fins al dimecres 19 d’abril  a les 10 h. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut