CP Manlleu – FC Barcelona Lassa: La primera prova d’una setmana clau a l’OK Lliga

CP Manlleu – FC Barcelona Lassa: La primera prova d’una setmana clau a l’OK Lliga

El Barça Lassa afronta el primer dels dos compromisos seguits a la competició regular amb la voluntat de mantenir-se fort en la primera posició

El Barça Lassa afronta una setmana clau a l’OK Lliga, amb doble compromís contra el Manlleu i l’Enrile PAS Alcoi. La primera cita arriba aquest dimecres (21.00 hores) amb un desplaçament a la localitat d’Osona, en el partit de la jornada 23. L’objectiu és aconseguir una victòria que permetria mantenir la força al capdavant de la taula –amb el Reus i el Vic com a immediats perseguidors- i afrontar amb encara més optimisme el duel de diumenge (18.30) contra l’Alcodiam.

L’equip es desplaçarà aquest dimecres a Manlleu per afrontar “un duel intens” contra un equip “necessitat de punts, que ha anat de menys a més i que s’està mostrant molt competitiu”. Així ho ha expressat un Ricard Muñoz que ha assenyalat que “s’haurà de treballar molt” per endur-se els tres punts. Davant els mitjans de comunicació, Marc Gual també ha comentat que “falten vuit partits per acabar la temporada i hem d’anar a partit a partit”. “Els partits fora de casa sempre són complicats i contra el Manlleu haurem de fer el nostre joc, anar a porteria i fer mal amb el que nosaltres sabem”.

El Manlleu afronta aquesta cita després de perdre per la mínima davant el Vic (4-3) i d’empatar els altres tres últims duels davant el Reus (3-3), el Vilafranca (4-4) i el Lloret (3-3). El conjunt de Jefa Rovira està lluitant per abandonar la penúltima posició de la taula i té, com a principals referents ofensius, els olotins Marc Prat (19 gols) i Aniol Mangas (14). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut