Adolfo, Juanjo i Tolrà, rumb al Preeuropeu

Adolfo, Juanjo i Tolrà, rumb al Preeuropeu

La competició es disputa a la localitat polonesa d’Elblag i la selecció espanyola s’enfronta a Moldàvia, Sèrbia i Polònia amb una plaça en joc per a la fase final

Tres jugadors del Barça Lassa han embarcat aquest dijous en direcció a Polònia per disputar el Preeuropeu classificatori per a la fase final, que es disputarà a Eslovènia l’any que ve.

Els tres blaugranes que formen part de la selecció són el porter Juanjo, Marc Tolrà i Adolfo. Han quedat fora de la llista per lesió alguns habituals de les últimes convocatòries de la selecció, com Joselito i Aicardo, al marge del lesionat de llarga durada Sergio Lozano.

Espanya debutarà al Preeuropeu de Polònia el dissabte contra Moldàvia (15 h). Diumenge la selecció espanyola s’enfrontarà a Sèrbia (15 h), i dimarts Espanya jugarà el tercer i definitiu partit contra l’amfitriona, Polònia (20 h). El sistema de competició és una lligueta i només obtindrà el bitllet directe per a la fase final la primera classificada. Hi haurà una eliminatòria de repesca per a la selecció que quedi segona de grup. La fase final es disputarà entre el 30 de gener i el 10 de febrer del 2018 a Eslovènia. Recordem que Espanya defensa el títol de campiona d’Europa aconseguit a Belgrad l’any passat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut