El Cadet B i el Benjamí B, a una victòria per ser campions

El Cadet B i el Benjamí B, a una victòria per ser campions

L’equip de Cristian Catena supera per 0-7 a la Barcelonista Terlenka, mentre que els nois d’Òscar Jorquera s’imposen per 13-0 a la Blanca Subur i tots dos acaricien el títol de Lliga

CADET A – GIMNÀSTIC MANRESA

Empat per seguir líders (0-0)

El Cadet A continua liderant la Divisió d’Honor tot i l’empat dissabte passat contra el Gimnàstic Manresa, tercer classificat (0-0). L’equip de Francesc Artiga afrontava el compromís després de situar-se líder en guanyar entre setmana el partit ajornat al camp del Girona per 1-2. Els jugadors blaugrana van sortir al terreny de joc conscients de la importància del matx. Així doncs, la seva qualitat els va permetre controlar l’esfèric i dominar el partit des del control de la possessió. La bona organització defensiva del rival ha estat contrarestada per la profunditat dels laterals blaugrana, però la falta de punteria ha privat el Cadet A de la victòria. La primera gran ocasió l’ha tingut l’equip visitant, però el porter del Barça Arnau Tenas ha estat providencial per evitar el gol. Posteriorment, el partit ha tingut color blaugrana i les ocasions més clares han arribat mitjançant la potència del joc aeri d’Ansu, una d’aquestes a les acaballes del partit. Tot i l’empat, a falta de 5 jornades per acabar la competició el Cadet A està en una posició immillorable per revalidar el títol de la Divisió d’Honor. La següent jornada visitarà el camp del Sant Cugat Esport.

BARCELONISTA TERLENKA – CADET B

A un pas del títol (0-7)

La contundent victòria del Cadet B dissabte passat al camp de la Barcelonista Terlenka (0-7) ha deixat l’equip a només un pas de guanyar la Lliga al Grup 1 de Preferent. Si els nois de Cristian Catena guanyen el dissabte que ve a l’Escola Futbol Gavà B seran matemàticament campions. El triomf contra la Barcelonista Terlenka –el 22è consecutiu d’aquesta temporada- va ser bastant plàcid, ja que al descans els blaugranes dominaven ja per 0-3. Els golejadors del partit van ser Jaume Jardí (3), Ilaix, Raúl Martínez, Marc Lachèvre i Marc Faja.  Amb aquesta pluja de gols, els de Cristian Catena en porten ja 105 a favor en el que va de Lliga, més del doble que el segon, per només 11 en contra.

GIRONA – INFANTIL A

Forts també fora de casa (1-4)

Els nois de Carles Martínez es mantenen una setmana més líders de la Divisió d’Honor i continuen dominant la categoria tot i la pressió del segon classificat, l’Espanyol, que es troba dos punts per sota. El futbol total dels blaugranes s’ha traduït en una clara victòria a terres gironines (1-4). David Navarro ha estat letal de cara a porteria per transformar el 0-1. Àlex Ginard i Arnau Farnós han posat el 0-3, ja al minut 47, que ha suposat una distància insalvable per al rival. Finalment, Mamadou ha tancat la golejada culer (min 50). Queden cinc jornades per finalitzar el campionat i el proper compromís pot ser decisiu. L’Infantil A disputarà un matx que podria marcar el desenllaç de la Lliga, Barça-Espanyol, el que vol dir primer contra segon, el proper diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

INFANTIL B – CALAFELL

Victòria sòlida del líder (2-0)

Els nois de Sergi Milà van aconseguir el diumenge una important victòria sobre l’EF Base Calafell (2-0) per continuar liderant amb quatre punts d’avantatge sobre el Reus Deportiu, que té un partit menys, el Grup 1 de la Preferent Infantil. Després d’una primera meitat sense gols, Xavier Planas va ser l’encarregat de fer les dues dianes, als minuts 56 i 69, la segona de penal, que van donar el triomf als blaugranes. Els visitants, que són vuitens a la classificació, van jugar els darrers minuts amb dos jugadors menys sobre la gespa per sengles expulsions, una per roja directa i l’altra per doble amonestació. El proper partit de l’Infantil B és dissabte que ve (16.00 hores) al camp del Vilanova, tretzè classificat.

MANRESA – ALEVÍ A

Un pas més cap al títol de Lliga (1-10)

Els nois de Marc Serra aconsegueixen una amplia victòria que evidencia el gran moment de forma dels blaugranes. L’Aleví A va iniciar el partit amb molt dinamisme, cosa que li va permetre avançar-se al minut 2, amb un gol de Jan Molina. A la jugada posterior va arribar el gol local, però això va servit d’estímul per als blaugranes, que van fer una exhibició ofensiva. Denis Cruces, Tomás Carbonell i cinc gols consecutius de Solo Traoré han establert un marcador d’1-8 al minut 42. Però lluny de relaxar-se, els culers en volien més: Iker Bravo i Traoré, de nou, han posat l’1-10 definitiu. D’aquesta manera, Traoré es consolida com a màxim golejador del campionat amb 46 gols. L’Aleví A –líder del Grup 1 de Preferent amb 8 punts d’avantatge sobre la Damm B- jugarà  dimecres el partit que té ajornat al camp del Sant Cugat Esport A (19.00) i dissabte que ve rebrà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper el Jàbac Terrassa, quart classificat, en què ja podria ser campió si la Damm B no guanya el Sant Andreu B.

ALEVÍ B – SANT CUGAT

No perden pistonada (6-0)

Els nois de Jordi Pérez van sumar el dissabte la setena victòria consecutiva amb una golejada contra el Sant Cugat Esport B que els manté a sis punts del líder, l’Espanyol A. Els visitants, que ocupen la part mitja-baixa de la classificació, no van poder fer res contra un equip blaugrana que va jugar un gran partit. Kevin Kelley va marcar el primer al minut 6 i, a partir d’allí, els gols van començar a caure l’un darrere l’altre. Els altres golejadors van ser Arnau Gràcia, Iker Córdoba, Elliot Cervellera, Roger Coll i Bilal Achhiba. L’Aleví B ajorna el seu proper partit de Lliga al camp del Vic Riuprimer fins al 26 d’abril, ja que el proper cap de setmana disputa el Mundialito a Cambrils.

ALEVÍ C – ATLÈTIC SANT JUST

Es mantenen invictes una jornada més (6-2)

Els nois de David Sánchez guanyen el segon classificat, l’Atlètic Sant Just, i amplien l’avantatge al capdavant de la classificació a 10 punts. El Barça arribava al partit conscient de la seva importància, ja que una victòria contra el seu immediat perseguidor podria marcar la recta final de la temporada. Els primers compassos del partit han estat un vendaval blaugrana: Pol Montesinos, Marc Guiu i Alexis Olmedo han marcat tres gols en 25 minuts. Tot i encaixar un gol en contra, la victòria no ha perillat gràcies a les dianes d’Alejandro Domínguez i Marc Guiu, amb dos gols més en menys de tres minuts, que han assegurat els tres punts. 23 victòries en 23 partits, 168 gols a favor i només 29 en contra; les estadístiques evidencien l’espectacular temporada que està obrant l’Aleví C, que la propera jornada ajorna el seu partit conta el Vilanova i la Geltrú, darrer classificat, en disputar la Junior Soccer Cup 2017 a Tarragona.

ESCOLA FUTBOL GAVÀ C – ALEVÍ D

Amplien diferències al capdavant de la classificació (0-5)

Els nois de Daniel Horcas van sumar dissabte una nova i important victòria, en sumen ja 20 en 23 jornades, amb cinc gols al camp de l’Escola Futbol Gavà (0-5). Tres punts que serveixen als blaugranes per continuar com a líders sòlids del Grup 2 de Primera Divisió, ja que la derrota del Sant Gabriel B al camp del Tecnofutbol els permet augmentar les diferències a set punts d’avantatge. Iván Rodríguez, el màxim golejador de l’equip, va estrenar el marcador, Ethan Torreira va signar el doblet marcant el segon i el tercer, i Mateo Sciancalepore i Tomás Marqués van fer el quart i el cinquè, respectivament. El proper partit de l’Aleví D és dissabte que ve al camp de l’Horta, el quart classificat del campionat.

DAMM – BENJAMÍ A

Triomf per continuar lluitant per la Lliga (0-8)

Els nois de Jordi Font guanyen el partit corresponent a la 25a jornada contra la Damm, per 0-8, i continuen amb serioses aspiracions al títol: segons empatats a punts amb el líder, l’Espanyol. Els blaugranes han encarrilat el partit ben aviat, gràcies al hat-trick de Lamine Yamal i un gol de Marc Bernal en menys de 30 minuts. David Escoda, Lamine Yamal, de nou, Joel Escaler i Landry Farré han estat els encarregats de tancar la golejada. El proper partit del Benjamí A serà diumenge que ve a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant l’Escola de Futbol Mataró.

BENJAMÍ B – BLANCA SUBUR

A només una victòria del títol de Lliga (13-0)

Els nois d’Òscar Jorquera guanyen i mantenen els 13 punts d’avantatge respecte als segons classificats, el Gimnàstic Manresa. La victòria culer ha tingut dos noms destacats: Iker del Moral i Xavi Espart, amb quatre i tres gols respectivament. Els blaugranes han estat encertats de cara a porteria i la seva ambició ha permès que Lassana Diaby (2), Albert Navarro, Quim Junyent (2) i Òscar Masqué hagin pogut corroborar el gran estat de forma del Benjamí B batent el porter rival. La següent jornada el Benjamí B podria proclamar-se campió de Lliga si guanya dissabte al camp de la Fundació Europa.

BENJAMÍ C – ATLÈTIC SANT JUST

Una imbatibilitat intocable (3-0)

Els nois d’Albert Puig van aconseguir una victòria molt treballada ahir diumenge contra l’Atlètic Sant Just (3-0) i sumen ja 69 punts, 12 més que el Cornellà a falta de set jornades, tot i que els verds encara tenen un partit pendent de disputar. Els blaugranes continuen imbatuts amb 23 triomfs en 23 jornades, amb 149 gols marcats per només 11 d’encaixats. Unes xifres excel·lents que van millorar una mica més en el duel contra l’Atlètic Sant Just, on va decidir un triplet golejador de Samakou Nomoko, màxim golejador del campionat, amb 40 dianes. El proper partit del Benjamí C és diumenge que ve al camp de l’Escola Futbol Gavà B.

DAMM B – BENJAMÍ D

Bona victòria contra un rival directe (2-3)

L’equip d’Alexis Pintó va aconseguir una meritòria victòria (2-3) el passat dissabte al camp de la Damm B, un rival directe a la zona alta de la classificació. És la segona victòria consecutiva dels blaugrana, que van marcar els dos primers gols als minuts nou i onze, obra de Boussou William i Àlex Cantarell. Els locals van retallar diferències al minut 20, però Nil Naveira va tornar a posar distància en el marcador al 31. Un gol en pròpia porta va deixar el resultat en el 2-3 definitiu. El conjunt blaugrana rep el diumenge que ve el Can Buxeres, dotzè classificat.

SANT JUST D’ESVERN A – PREBENJAMÍ

Exhibició ofensiva per acostar-se més al títol de Lliga (1-15)

L’equip de Juanan Gil aconsegueix una nova golejada gràcies a una exhibició ofensiva (1-15) contra el Sant Just Desvern. Ismael Ziani, en tres ocasions, Michal Zuk, en dues, i Pau Berges, han posat el 0-6 al marcador al minut 22, una distància insalvable per als locals. L’ambició blaugrana ha fet que els culers ampliessin la diferència: Aisher Font –màxim golejador de l’equip amb 35 gols-, Ethan Rodríguez (2), Jordi Pesquer, Zuk, una altra vegada, Pol Vila (2), Ziani, de nou, i Raúl Expósito, han estat els encarregats de firmar la golejada. Amb aquesta victòria, els blaugranes presenten uns números espectaculars: 22 triomfs en els 23 partits disputats aquesta temporada. El Prebenjamí ajorna el seu proper partit de Lliga contra el Sant Joan Despí, ja que el proper cap de setmana disputa el Mundialito a Cambrils.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut