Com es presenta el mes d’abril

Com es presenta el mes d’abril

El mes en curs serà decisiu per a l’handbol blaugrana

Durant el mes vigent el Barça d’handbol juga sis partits, entre els quals destaquen el desplaçament a Lleó i l’eliminatòria de quarts de final de la VELUX EHF Champions League.

La Lliga passa per Lleó

El FC Barcelona Lassa lidera la classificació de la Lliga Loterías Asobal amb 46 punts en 23 jornades disputades. El seu rival més directe és l’Ademar de Lleó, que ocupa la segona posició de la taula amb 37 punts i amb un partit menys.

El FC Barcelona Lassa visitarà la pista de Lleó el dissabte 15 d’abril a les 17 h. Un triomf blaugrana podria sentenciar la màxima competició domèstica.

Però abans, el dissabte 8 d’abril, els blaugranes reben a casa el DS Auto Gomas Sinfín en la jornada 24 de la Lliga. Després de Lleó, el 18 o el 19 d’abril, un històric, el Bidasoa, visitarà el Palau Blaugrana.

La Final a Quatre passa per Sant Jordi

El mes d’abril es tancarà amb la disputa de l’eliminatòria de quarts de final de la Champions d’handbol. Es tracta d’una eliminatòria prèvia per poder estar a la Final a Quatre de la VELUX EHF Champions League.

El rival és el THW Kiel. El Barça Lassa visitarà la pista dels alemanys, presumiblement el dia 23 d’abril, i la tornada seria, també per confirmar plenament, el dia 29 d’abril.

Si voleu assegurar-vos les localitats podeu aconseguir-les a FC Barcelona Lassa – THW Kiel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut