Local

Luis Enrique: “Hem fet una gran primera meitat”

El tècnic asturià ha destacat el gran esforç dels blaugranes als primers quaranta-cinc minuts de joc, que ha permès deixar la victòria encaminada

“Estic satisfet, ja que es tracta d’una victòria positiva per la grandesa del rival i per com hem gestionat el partit”, assegura Luis Enrique després del matx davant el Sevilla (3-0), que ha fet vibrar de nou el Camp Nou. “Probablement hem fet la millor primera meitat de la temporada”, afegia l’entrenador blaugrana referint-se a la gran pressió exercida sobre el conjunt andalús i que ha permès un domini del conjunt barcelonista. Un triomf que s’ha començat a gestar amb la primera diana de Suárez, de xilena, en una nova genialitat del davanter uruguaià.

El tècnic asturià ha elogiat la gran qualitat del `9’ culer: “Luis Suárez té una gran capacitat per saber sempre on està la porteria que, sumada al seu potencial físic i d’execució, el fan el millor davanter centre del món”. Luis Enrique també ha tingut paraules d’elogi per a Andrés Iniesta després que aquest hagi complert 700 partits amb el Barça: “És un jugador que és un exemple per a tothom, no tan sols en el futbol, sinó també pels valors que representa”. Finalment, el tècnic blaugrana ha recordat que l’objectiu del Barça és “lluitar per tots els títols fins a final de temporada”. “Tenim clar que hem d’anar gestionant la plantilla per controlar càrregues”, ha explicat.

A continuació repassem algunes declaracions dels jugadors blaugrana després de la victòria davant el Sevilla:

Luis Suárez:

“La xilena és un recurs que utilitza el davanter dins l’àrea i ha servit per obrir marcador”.

“Els jugadors estem acostumats a viatges llargs, però hem d’estar al 100% al tram final de la Lliga i la Lliga de Campions”.

“En els partits que queden la mentalitat ha de ser de guanyar-los per continuar depenent de nosaltres per guanyar la Lliga”.

Rakitic:

“Hem sabut què havíem de fer en cada moment. Esperem continuar així perquè ens espera un mes d’abril amb molts partits”.

“Estem satisfets amb el que estem fent i esperem mantenir-ho, perquè anem pel bon camí”.

Mascherano:

“A la segona meitat ens hem dosificat sabent que ve un mes complicat amb molts partits”.

“Tenim bones sensacions, però sempre busquem millorar i cuidar detalls. En aquesta etapa de la temporada són clau aquestes coses”.

“L’equip pot jugar de diferents maneres, i això el fa imprevisible per al rival. Són variants que permeten a l’entrenador treure el màxim rendiment dels jugadors i de l’equip”.

Carles Aleñá:

“El debut al Camp Nou és un altre somni fet realitat, ja que és on he vingut des de petit a veure partits de futbol”.

“Poder jugar amb aquests jugadors altre cop és un somni i estic molt content pels tres punts, que eren el principal”.

“Hem jugat una primera part espectacular. Ara toca pensar en el Màlaga”.

Més notícies aquí