Or per a Júlia Rodríguez i Marta Joly al Campionat d’Euskadi

Or per a Júlia Rodríguez i Marta Joly al Campionat d’Euskadi

La secció de patinatge blaugrana fa un bon paper a la prova puntuable per al Campionat d’Espanya i també celebra l’èxit del Barça Artístic Team a Niça

La secció de Patinatge del FC Barcelona continua competint amb èxit cap de setmana rere cap de setmana. Cinc patinadores blaugrana van participar al Campionat d’Euskadi celebrat a la pista de gel de Vitòria. En la prova puntuable per a la posició de sortida al Campionat d’Espanya, Júlia Rodríguez i Erika Riera van ocupar les dues primeres posicions de les 52 de la categoria Basic Novice A. Alexandra Martínez va ser 13a, i Alba Ribera, 23a. En la categoria Novice Advanced, Marta Joly també va pujar a dalt de tot del podi. La propera cita serà el Campionat de Catalunya, que se celebrarà a la Pista de Gel del FC Barcelona el 23 d’abril.

Triomf del Barça Artístic Team a Niça

D’altra banda, en el primer cap de setmana del mes d’abril la secció de patinatge també va recollir èxits. El Barça Artístic Team va aconseguir l’or a la Copa Internacional de Niça de ballet sobre gel. Els 15 integrants de l’equip blaugrana van fer una bona actuació, i van representar el poder de la dona al món amb la coreografia del director tècnic Patrick Capmartin.

Competició a Andorra per als més joves

I els patinadors més joves de la secció van competir a Andorra, on van obtenir resultats positius. Martina Sibera, la patinadora més petita de la competició, va guanyar la medalla d’or. En la categoria Debutant, Ariadna Gupta va estrenar-se amb una segona posició, seguida per Mara Martínez (3a), Nur-Ayona (6a) i Abril Casoliva (8a). Pel que a la categoria masculina, Gael Foulon va ser primer i Aidan Victor Huestis va finalitzar en tercer lloc.

En categoria Benjamí, Carla Sánchez va ser tercera, Marina Revilla, setena, i Claudia Barrionuevo, vuitena. El seu company Juan Parra va ser tercer. En la modalitat Aleví, Laura Fluvia i Paula Foulon van ser segona i tercera, i Ona Fito, sisena. En Cadet, Clara Royo va ser segona, seguida per Annika Huestis. Lluís Garcia va ser el primer en categoria masculina. Per últim, en la categoria Debs A, Guiu Olliver va ser el primer classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut