Javier Mascherano: “L’obligació és lluitar fins al final”

Javier Mascherano: “L’obligació és lluitar fins al final”

El defensa argentí ha lamentat la derrota d’aquest dissabte contra el Màlaga, però encara confia a poder competir pel títol

El Barça ha perdut aquest dissabte contra el Màlaga (2-0) i ha desaprofitat una bona oportunitat per posar-se líder. Ara els blaugranes se situen a tres punts del primer classificat, el Reial Madrid, que encara té un partit pendent. Tot i això, un dels capitans i pesos pesants del vestidor, Javier Mascherano, ha defensat que la Lliga encara és possible. L’argentí ha comentat la importància que pot tenir guanyar el partit al Santiago Bernabéu: “I no només això, també dependrà que el Madrid es deixi punts. L’obligació és lluitar fins al final. Mai saps on pot estar el partit en què el rival es deixarà punts”.

Sobre el partit de La Rosaleda, Mascherano ha destacat que potser els ha faltat frescor per fer circular més ràpid la pilota: “Era un partit que teníem controlat, però ens han arribat un cop a porteria a la primera meitat i ens han fet gol. Se’ns ha posat costa amunt, i, tenint en compte la dificultat que té atacar un equip replegat, potser ens ha faltat la frescor que vam tenir en l’últim partit per moure la pilota”. “Hem tingut ocasions per empatar, però estava clar que ells podien fer mal a la contra, i així ho han fet”, ha afegit.

Preguntat per com hauria pogut canviar el matx si l’equip hagués aprofitat les primeres ocasions que ha tingut, Mascherano ha afirmat: “No sabem el que hauria pogut passar. Hi ha dies que no tens la frescor necessària per avançar-te en el marcador i després poder manejar el partit”. El central també ha volgut donar mèrit al rival, que, segons ell, “s’ha replegat bé i ha sabut sortir a la contra”.

L’argentí ha volgut remarcar que no se li pot retreure res a l’equip: “Ho hem donat tot fins a l’últim minut, amb encerts i amb errors. Ens hem esforçat, però a vegades les coses no surten”.

A continuació repassem les declaracions d’Andrés Iniesta en zona mixta:

“No sé si és un pas enrere, però sí que és una oportunitat perduda. A partir d’ara toca canviar de xip i començar a pensar en la Champions, una competició que té molt al·licient. El que hem de fer és sortir a jugar un gran partit”.

Sobre les rotacions: “Tenim un plantilla per competir per tot, amb grandíssims jugadors. Avui no ha sortit bé”.

“Cada cop queda menys i els errors es paguen més cars quan s’apropa el final. El que hem de fer és intentar apropar-nos-hi al màxim. Aviat tenim un enfrontament directe. A veure com surt”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut