Juvenil A – RB Salzburg: La semifinal somiada tot l’any

Juvenil A – RB Salzburg: La semifinal somiada tot l’any

13 hores (Bein Sports): L’equip de Gabri vol un bitllet per la final de dilluns guanyant al difícil conjunt austríac

Tot llest a Nyon per la primera semifinal de la Final Four de la UEFA Youth League. Aquest divendres FC Barcelona i Red Bull Salzburg es veuran les cares al Colovray Stadium de Nyon amb un únic objectiu: ser a la apreciada final del proper dilluns. Per fer-ho hauran de competir molt bé perquè arribats a aquest punt, cap equip és fàcil i de ben segur que tocarà suar de valent, però els nois de Gabri s’han guanyat per mèrits propis ser on són, després d’una fase de grups esplèndida i unes eliminatòries exigents contra Borussia Dortmund i Porto guanyades al Mini.

Tots disponibles menys Josep Martínez

Una de les bones noticies d’aquest final de temporada de Gabri Garcia, a més del títol de Lliga aconseguit, és que tan sols hi ha un jugador de baixa. El porter Josep Martínez no podrà participar en aquesta Final Four per una lesió a la mà, tot i que està amb la resta de companys a Nyon per viure aquesta experiència. Qui s’ha recuperat a temps ha estat el davanter Carles Pérez, després de lesionar-se contra el Dortmund i perdre’s els quarts contra el Porto.

Il·lusionats i a gaudir de l’experiència

Un cop arribats a aquest punt, l’objectiu del Juvenil A no és altre que poder plantar-se a la final de dilluns. Però tant els tècnics com els jugadors saben que és un gran premi ser a Nyon i viure tot el que envolta una Final Four d’aquesta dimensió. La Il·lusió per repetir l’exit aconseguit la temporada 2013/14 amb la consecució de la primera UEFA Youth League és màxima.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut