Ricard Muñoz: “Els resultats del Lloret són espectaculars”

Ricard Muñoz: “Els resultats del Lloret són espectaculars”

L’entrenador blaugrana i Pau Bargalló destaquen el bon paper dels selvatans abans del partit del diumenge

Després de l’aturada per la disputa de la Copa de les Nacions, l’OK Lliga torna a l’escenari amb un Barça Lassa que es troba en una situació de privilegi. Els 11 i 12 punts d’avantatge sobre el Reus i el Vic són “una bona diferència”, però no permeten cap relaxació en la cursa de fons de la competició regular. “Hem de continuar lluitant i sumant”, argumenta un Ricard Muñoz que alerta dels perills del Lloret: “És un equip molt difícil de batre, sobretot a casa seva”.

El duel d’aquest diumenge de Sant Jordi (18.05, La Xarxa) es jugarà, doncs, contra un equip que acumula “resultats espectaculars”. L’últim va ser una victòria a l’Olímpic de Vic (3-5) després d’haver aconseguit una primera volta molt positiva que els va permetre estar a la Copa del Rei. “Estan lluitant per coses importants i és un equip gens fàcil d’atacar, però els tenim ben estudiats i intentarem minimitzar-los”. 

Ricard Muñoz també ha comentat que els quatre jugadors internacionals “han tornat bé dins el que suposa jugar cinc partits en cinc dies”. I també ha desitjat sort al Barça Lassa d’handbol. “Els felicitem per la Lliga i els desitgem tota la sort del món a Kiel”.

També ha parlat davant els mitjans de comunicació el jugador Pau Bargalló, que precisament va disputar la Copa de les Nacions amb la selecció estatal. “Ens hauria agradat endur-nos la Copa, però ara tornem a estar aquí amb il·lusió per aconseguir els objectius”. Un d’aquests objectius és l’OK Lliga. “Està a les nostres mans, tenim distància a favor, però hem de sumar de tres en tres per endur-nos la Lliga”. Respecte del proper rival, Bargalló ha comentat que “el Lloret està fent bons resultats, ja que va guanyar a Vic i va classificar-se per a la Copa”. Pel que fa a la Final Four de la Lliga Europea, Pau Bargalló ha subratllat: “Estem contents perquè la jugarem com a amfitrions, encara que sigui a Lleida”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut