Local

Ricard Muñoz: “No podem cedir punts, especialment al Palau”

El tècnic blaugrana i el jugador Pablo Álvarez destaquen que l’Alcoi “és un equip molt equilibrat” i que s’ha de sumar una nova victòria aquest diumenge

Després del duel contra el Forte dei Marmi (3-4) el dissabte passat al Palau i de la victòria ajustada de dimecres a Manlleu (1-2), arriba un nou compromís per al Barça Lassa d’hoquei patins. Un duel d’OK Lliga en què l’equip de Ricard Muñoz haurà de tornar a mostrar la seva solidesa: “Cada cop queden menys jornades i no podem cedir punts, especialment al Palau”.

Davant els mitjans de comunicació, el tècnic blaugrana ha desitjat arribar a la Setmana Santa amb el marge de 8 i 9 punts per sobre el Reus i el Vic. “Portem una dinàmica molt bona i s’acosten les jornades decisives”. Ara bé, aquest diumenge (18.30 h) s’haurà de fer front a un Enrile PAS Alcoi que, segons paraules de Ricard Muñoz, “ha anat de menys a més i que ve aquí sense res a perdre”.

El preparador blaugrana ha descrit el conjunt alacantí com “un equip molt equilibrat, amb jugadors xutadors i molt tècnics, que surten molt bé al contraatac”. “Tenen joventut i especialistes en diverses zones de la pista”. En el mateix sentit s’ha pronunciat Pablo Álvarez: “Tenen jugadors desequilibrants i guanyar-los no serà fàcil. Haurem d’estar atents perquè no s’avancin al marcador”.

Ricard Muñoz també s’ha mostrat satisfet per la recent renovació de Sergi Panadero: “Cada vegada que hi ha una renovació d’un jugador és un motiu d’alegria, ja que és un signe que les coses van molt bé”. 

Més notícies aquí