L’Unicaja, un rival directe a la part alta de la classificació

L’Unicaja, un rival directe a la part alta de la classificació

L’equip malagueny té el mateix balanç que el Barça Lassa (18-9), i tots dos conjunts es troben a un triomf de la tercera posició i a dos del lideratge

El Barça Lassa rep aquest diumenge l’Unicaja de Màlaga en el que serà un duel clau per a tots dos equips en aquest tram final de Lliga Regular. I és que catalans i andalusos compten amb el mateix balanç de victòries i derrotes (18-9) i, per tant, el triomf es preveu capital. A més, hi ha un altre gran factor que cal tenir en compte: el basket-average. Els homes de Bartzokas van caure al Martín Carpena per 95-89 a la pròrroga i recuperar aquests punts podria ser determinant en la classificació final.

L’objectiu blaugrana no és cap altre que acabar al més amunt possible a la Lliga Regular, i això passa per vèncer el dia de Sant Jordi un Unicaja que arriba amb la moral molt alta després de guanyar l’Eurocup, la segona competició del bàsquet continental, i de les últimes victòries a la Lliga Endesa. Actualment el Barça Lassa és el sisè classificat a la competició domèstica, empatat amb l’Unicaja (cinquè, 18-9), mentre que l’Iberostar Tenerife és quart (19-9) i té a tan sols una victòria el tercer classificat, el Baskonia, que ha guanyat 19 partits i ha patit vuit derrotes.

La igualtat és tan notable als llocs capdavanters que els actuals líders de la competició, el Reial Madrid i el València Basket, tenen dues victòries més que el Barça Lassa a falta de cinc partits per disputar-se (20-8). Els duels directes que hi haurà en aquesta recta final de Lliga Regular, a banda del basket-average particular, determinarà les posicions finals dels equips abans de l’inici dels play-offs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut