Ante Tomic: “València serà un bon test per a nosaltres”

Ante Tomic: “València serà un bon test per a nosaltres”

El pivot croat i l’entrenador Bartzokas deixen clar que esperen un partit molt complicat a la pista de l’actual líder de la Lliga Endesa

Ante Tomic i Georgios Bartzokas són conscients de la dificultat de la visita a la Font de Sant Lluís i esperen veure una bona versió del Barça Lassa. “Són els primers classificats a la Lliga i crec que aquest partit serà un bon test per a nosaltres, per saber on som en aquest moment després d’haver acabat de jugar l’Eurolliga”, comenta Ante Tomic, el jugador més valorat dels blaugranes a la Lliga Endesa.

Respecte als grans perills de l’equip de Pedro Martínez, Tomic repassa els més destacats: “Els seus jugadors clau, com per exemple Dubljevic o San Emeterio, fan molt de mal en el pal baix i els seus exteriors tenen molta qualitat i pressionen molt bé en defensa”, analitza el ‘44’ del Barça, que afegeix un aspecte clau: “Hem de millorar un aspecte del joc que portem malament en tot l’any, les pilotes perdudes. Si controlem això i el rebot tenim bones opcions de guanyar”.

L’entrenador Bartzokas, per la seva banda, espera “un partit complicat, amb un ambient dur. Són un gran equip i l’afició posa molta pressió al rival. D’altra banda, hem d’estar preparats per competir, perquè és un partit important per a nosaltres i hem de ser consistents i sòlids en defensa i en atac durant els 40 minuts”.

El tècnic grec, a més, afegeix que “contra el València vam vèncer bé al Palau, però a la Copa del Rei vam perdre. De cara a aquest diumenge tindrem algunes absències i necessitarem la contribució de tots els jugadors per poder guanyar el partit”.

Altres declaracions dels protagonistes:

Tomic

“Hem jugat contra el València un parell de cops aquesta temporada, sabem que és un rival molt dur”

“Hem tingut una setmana per preparar el partit, crec que estem en un bon moment i anem a València a intentar guanyar”.

“Si guanyem a València tindrem opcions de poder acabar en el primer lloc a la taula. Sabem que serà un rival molt dur”.

Bartzokas

“Cada partit és important d’aquí a final de temporada, ja que ara sense les obligacions de l’Eurolliga, hem d’estar molt concentrats en l’ACB i tenir salut”.

“Òbviament que voldríem jugar els Play-off de l’Eurolliga, però podem concentrar-nos en l’ACB que no serà fàcil perquè hi ha 6-7 equips a dalt i cada triomf compta molt”.

“Navarro i Doellman estan bé mèdicament, però els falta ritme, especialment a Doellman que ha estat dos mesos fora i necessita temps per estar en ritme de partit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut