Local

FC Barcelona Lassa B - CB Breogán: Bona imatge tot i la derrota final (82-93)

Els de Julbe no poden superar el segon classificat de la LEB Or tot i el bon partit de Peno, Trias i uns grans minuts de Mazaira

El Barça Lassa B ha caigut aquest divendres a la Ciutat Esportiva contra un Breogán que ha estat més efectiu en el tram final de partit (82-93). El bon partit de Peno (19 punts) i Trias ( 16 punts i 24 de valoració) no ha estat suficient per superar el conjunt gallec, que ha tingut en el base Fernández i el pivot Stainbrook els seus millors homes.

Bon inici local

Els blaugranes han començat a manar en el partit des del primer període amb els punts de Peno, Aleix Font i l’efecte sorpresa d’Alex Mazaira. I és que l’aler-pivot gallec, que no estava comptant amb molts minuts aquest curs, ha anotat 8 punts gairebé consecutius i ha estat cabdal per al 27-23 amb el qual s’ha arribat al final del primer període.

En el segon quart, amb Trias aportant a tots dos costats de la pista, els de Julbe han agafat una renda de sis punts, 36-30, que a poc a poc el Breogán ha anat eixugant fins a situar-se per davant amb el 39-41. El parcial de 0-8 dels gallecs ha propiciat que al descans els de Lezcano manessin per tres punts, 41-44, després d’un triple d’Ivan Cruz.

Breogán agafa ritme

I és que en la represa els visitants, que han estat liderats pel pivot Stainbrook, han agafat un bon ritme i a poc a poc han marxat en el marcador. La igualtat era un fet fins al minut 25 amb els punts de Peña i un triple de Peno (55-55), però el Breogán ha sabut fer el seu joc i ha tancat el quart tres punts per sobre (62-65). En l’últim i decisiu període els gallecs han arribat a manar per vuit punts, 64-72, però els punts a sota l’anella de Gerun han tornat el Barça B al partit (70-76).

Des d’aleshores i fins al final els de Julbe han anat a remolc, sempre dins del partit, i les diferències han estat mínimes (77-80, min 37).  En el tram final Peno ha agafat la responsabilitat amb dues cistelles per igualar al màxim el marcador (82-84, min 39), però el Breogán ha sentenciat el matx amb tres triples seguits de Fernández que han deixat el marcador en 82-93.

Els blaugranes, ja amb la categoria assegurada, rebran el pròxim divendres a la Ciutat Esportiva l’Oviedo, un dels equips punters d’una LEB Or que ha vist com el Guipúscoa Basket s’ha proclamat campió de Lliga.

Més notícies aquí