FC Barcelona Lassa B - CB Breogán: Bona imatge tot i la derrota final (82-93)

FC Barcelona Lassa B - CB Breogán: Bona imatge tot i la derrota final (82-93)

Els de Julbe no poden superar el segon classificat de la LEB Or tot i el bon partit de Peno, Trias i uns grans minuts de Mazaira

El Barça Lassa B ha caigut aquest divendres a la Ciutat Esportiva contra un Breogán que ha estat més efectiu en el tram final de partit (82-93). El bon partit de Peno (19 punts) i Trias ( 16 punts i 24 de valoració) no ha estat suficient per superar el conjunt gallec, que ha tingut en el base Fernández i el pivot Stainbrook els seus millors homes.

Bon inici local

Els blaugranes han començat a manar en el partit des del primer període amb els punts de Peno, Aleix Font i l’efecte sorpresa d’Alex Mazaira. I és que l’aler-pivot gallec, que no estava comptant amb molts minuts aquest curs, ha anotat 8 punts gairebé consecutius i ha estat cabdal per al 27-23 amb el qual s’ha arribat al final del primer període.

En el segon quart, amb Trias aportant a tots dos costats de la pista, els de Julbe han agafat una renda de sis punts, 36-30, que a poc a poc el Breogán ha anat eixugant fins a situar-se per davant amb el 39-41. El parcial de 0-8 dels gallecs ha propiciat que al descans els de Lezcano manessin per tres punts, 41-44, després d’un triple d’Ivan Cruz.

Breogán agafa ritme

I és que en la represa els visitants, que han estat liderats pel pivot Stainbrook, han agafat un bon ritme i a poc a poc han marxat en el marcador. La igualtat era un fet fins al minut 25 amb els punts de Peña i un triple de Peno (55-55), però el Breogán ha sabut fer el seu joc i ha tancat el quart tres punts per sobre (62-65). En l’últim i decisiu període els gallecs han arribat a manar per vuit punts, 64-72, però els punts a sota l’anella de Gerun han tornat el Barça B al partit (70-76).

Des d’aleshores i fins al final els de Julbe han anat a remolc, sempre dins del partit, i les diferències han estat mínimes (77-80, min 37).  En el tram final Peno ha agafat la responsabilitat amb dues cistelles per igualar al màxim el marcador (82-84, min 39), però el Breogán ha sentenciat el matx amb tres triples seguits de Fernández que han deixat el marcador en 82-93.

Els blaugranes, ja amb la categoria assegurada, rebran el pròxim divendres a la Ciutat Esportiva l’Oviedo, un dels equips punters d’una LEB Or que ha vist com el Guipúscoa Basket s’ha proclamat campió de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut