Patrice Lair: “És un duel molt important per a nosaltres”

Patrice Lair: “És un duel molt important per a nosaltres”

El tècnic del PSG destaca la importància del partit d’aquest dissabte davant les blaugranes “per tal de seguir el camí cap al títol”

Aquest dissabte el Mini viurà una jornada per la història a les 18h. El Barça Femení disputarà per primera vegada les semifinals de la màxima competició europea davant el PSG en un duel amb entrades esgotades. En la roda de premsa prèvia al Barça Femení-PSG, el tècnic del conjunt francès Patrice Lair assegura que “en el partit d’aquest dissabte hem de guanyar per seguir en el camí d’obtenir el títol, és un duel molt important per a nosaltres. Per fer-ho hem de guanyar al Barça”. El preparador del PSG assegura que ha tingut problemes per poder confeccionar una convocatòria de 18 jugadores en la qual hi haurà baixes com la de Vero Boquete, sense entrenar-se aquesta setmana: “No he pogut escollir massa, ens ha costat reunir 18 jugadores i hi ha joves amb menys de 19 anys. Tot i així, jugarem el millor possible i amb la màxima eficàcia que podem”.

El conjunt de París arriba a Barcelona en tercera posició en la competició domèstica a un punt amb el Montpeller, segon, i a vuit de l’Olympique de Lió, líder de la lliga. Preguntat per la diferència del duel d’aquest dissabte amb el de la temporada passada a quarts de final, ha assegurat que “l’equip ha canviat bastant des de la temporada passada, amb incorporacions de jugadors i jo mateix, que han servit per cobrir les baixes”. Patrice Lair també afirma que sobre el paper de favorit, “des de França es veu al Barça com a candidat en aquesta eliminatòria”. Sobre els punts forts del conjunt de Xavi Llorens el tècnic del PSG apunta que “el Barça té un mig del camp molt potent i amb qualitat. Són molt perilloses amb els llançaments des de fora l’àrea i haurem d’anar en compte”.   

Retrobament amb Irene Paredes

L’exjugadora de l’Athletic Club i internacional per la selecció espanyola Irene Paredes, que s’ha incorporat aquest curs al conjunt francès, assegura que la trajectòria a la Lliga de Campions en els darrers partits –en què han hagut de remuntar- els ha servit per corregir errors: “És veritat que ens hem trobat amb algun resultat en contra en què hem donat la volta, però això ens ha fet més fortes”. Finalment, sobre el seu retrobament amb Jenni Hermoso, referent golejador de les blaugranes, assegura que “ens coneixem de la selecció i ho donarem tot per intentar-les parar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut