Victòria contra Complutense Cisneros i pas de gegant per a la permanència (41-26)

El Barça suma cinc punts vitals i torna a dependre de si mateix per salvar-se gràcies a la derrota del Getxo contra el Biscaia

El Barça es jugarà la permanència en l’última jornada en un pols amb el Getxo. Els blaugranes han de guanyar a Biscaia o esperar una ensopegada del conjunt basc a Sant Boi per salvar-se i evitar el playoff de permanència. I tot gràcies a la victòria d’aquest cap de setmana contra el Complutense Cisneros en un partit que era vital i que els barcelonistes van resoldre amb nota.

Domini absolut des de l’inici

El FC Barcelona va sortir molt concentrat des del primer minut, fet que es va traduïr en el control i el domini absolut del partit per part dels culers, que al minut 2 anotaven el primer assaig per posar el 7-0. Al minut 18 un cop de càstig posava el 10 a 0 al marcador, i posteriorment, al minut 22, després d’una mele guanyada pels blaugranes, s’ampliava la diferència amb un segon assaig, de Bruno Ponissio 17-0.

Quan el duel arribava a la mitja hora de temps jugat, Bruno Granell trencava la defensa del Cisneros per posar el 24-0 que deixava els blaugranes a un sol assaig de la bonificació ofensiva. Abans del descans encara hi ha va haver temps per a una petita reacció dels visitants, que amb dues marques deixaven el marcador 24 a 12 al descans.

A la segona meitat el Barça va tornar a sortir molt endollat, i al minut 44 (quatre minuts després de la represa) anotava el quart assaig per posar el 31 a 12 i sumar la bonificació ofensiva.

Cinc minuts més tard els visitants tornaven a anotar amb un assaig per posar el 31 a 19. Noel Marx ampliava diferències amb un cop de càstig (34 a 19), i al minut 77 els barcelonistes sentenciaven amb una marca definitiva per deixar el 41 a 26.

L’última jornada decidirà

El desenllaç de la Lliga es decidirà en l’última jornada, el dia de Sant Jordi. El Barça se salvaria amb una victòria al camp del Biscaia o bé amb una derrota del Getxo contra la Santboiana.