El Palau Blaugrana celebra la 7a Lliga Asobal consecutiva

El Palau Blaugrana celebra la 7a Lliga Asobal consecutiva

Després del triomf contra el Bidasoa, els nous campions s’han fet una foto de família commemorativa amb 117 persones del públic, corresponent a les 117 victòries consecutives a la competició domèstica

El FC Barcelona Lassa d’handbol ho ha tornat a fer. I, novament, amb ple de victòries a la Lliga Asobal. El triomf contra el Bidasoa Irun d’aquest dimarts al Palau Blaugrana (39-25) ha fet que els de Xavi Pascual es tornin a proclamar campions de la competició domèstica, després de 26 jornades i amb un total de 52 punts.

I el Barça Lassa ho ha volgut celebrar amb l’afició. Després de la festa sobre el mateix parquet del Palau, amb samarretes de color morat commemoratives, els jugadors i el cos tècnic n’han fet partícips els aficionats amb el llançament a la graderia de 117 samarretes, aquestes de color blau fosc, corresponents a les 117 victòries consecutives de l’equip a l’Asobal.

Els aficionats blaugrana que les han caçat han baixat a la pista i s’han fet una foto de família. Tot plegat, per celebrar la setena Lliga Asobal consecutiva, la 24a de la secció, a falta de quatre jornades per al final de la competició. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut