Lliurament de les insígnies d’or i brillants als socis del 1941

Lliurament de les insígnies d’or i brillants als socis del 1941

Josep Maria Bartomeu i Jordi Cardoner assisteixen, a la Llotja President Suñol del Camp Nou, a l’acte d’homenatge a 25 socis que compleixen 75 anys de fidelitat al Club

El FC Barcelona ha celebrat aquest dijous l’acte d’entrega de les insígnies d’or i brillants del Club als socis que compleixen 75 anys de fidelitat al Barça. El president Josep Maria Bartomeu, acompanyat del vicepresident primer Jordi Cardoner, ha lliurat les insígnies als 25 socis que han estat presents en aquest homenatge.

L’acte, celebrat a la Llotja President Suñol del Camp Nou, ha tornat a ser un esdeveniment ple d’emoció en què els socis, acompanyats pels seus familiars, han rebut un reconeixement als 75 anys de vida barcelonista.

Els socis guardonats van incorporar-se al Club l’any 1941, en un període difícil de postguerra, un cop acabada la Guerra Civil i en uns moments molt durs per al nostre país i per al FC Barcelona. Després dels foscos anys del conflicte bèl·lic, l’any 1941 ja es va fer evident un notable increment en el nombre de socis del Club, en una societat en què el futbol tornava a recuperar el seu lloc de privilegi dins la preferència dels ciutadans.

Els socis que han rebut la seva insígnia d’or i brillants van fer-se socis del Barça de molt joves i han mantingut la seva vinculació barcelonista durant 75 anys. Tota una vida de sentiment i amor al Club, i tot un model per a les generacions de socis que han vingut al seu darrere.

“Moltes felicitats i moltes gràcies per tants anys de suport constant -ha manifestat Josep Maria Bartomeu en el parlament dirigit als socis presents-. Vosaltres heu pogut viure moltes etapes del nostre Barça, amb moments difícils, però també amb victòries. Durant aquests anys, heu pogut assistir a l’evolució d’un club que l’ha portat a ser un dels millors del món. Molts de vosaltres sou senadors blaugrana, i la vostra experiència fa que per a nosaltres sigui molt important conèixer sempre els vostres consells i reflexions, com, per exemple, en aspectes relacionats amb el projecte de noves instal·lacions de l’Espai Barça”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut