CB Roser – Barça CBS: Solvència de líder (56-67)

Les blaugranes no s’aturen i guanyen un partit en el qual no van poder comptar amb el tècnic Mateo Rubio

El Barça CBS va sumar un nou triomf aquest cap de setmana després de superar el Roser per 56-67. Les blaugranes, que no van poder comptar amb l’entrenador Mateo Rubio, que es trobava amb l’equip júnior, van treure el partit endavant a una pista sempre complicada.

El 17-17 del primer període reflectia la igualtat del matx en l’inici, amb oportunitats per a tots dos equips, i en què les locals van arribar a manar per quatre punts. Però un parcial de 2-18 va trencar el partit i el 23-35 amb el qual es va arribar al descans va començar a marcar el camí per a les blaugranes gràcies a Paula Curto i l’encert de Lucía Pablos i Mònica Lázaro.

En la represa, el Barça CBS va sortir de manera elèctrica i va agafar una renda de 18 punts, tot i que el Roser no es va donar per vençut i al final del tercer període el marcador reflectia un igualat 38-50.

En els últims deu minuts de partit el matx va ser un intercanvi de cops, amb el Roser lluitant fins al darrer segon i el 56-67 amb el qual es va arribar al final del partit. Nova victòria i balanç de 14-1 per a les de Mateo Rubio, que en poc més d’un mes disputaran la Final Four d’ascens.