Quatre reforços de luxe per rebre el Xota

Quatre reforços de luxe per rebre el Xota

Andreu Plaza recupera els lesionats Lozano, Bateria, Paco Sedano i Ferrao per enfrontar-se al botxí del Barça Lassa a la Copa i adverteix que es tracta d’un partit “de màxima precaució, de màxima concentració i de màxima dificultat”

El Barça Lassa rep demà el Xota al Palau (16 h, Esport3) amb l'obligació de guanyar per mantenir el liderat a falta de tres jornades per acabar la Lliga regular. Per a aquest partit, Andreu Plaza recupera els lesionats Lozano, Bateria, Paco Sedano i Ferrao. El tècnic demana prudència en la gestió del retorn dels lesionats de llarga durada. “L’objectiu amb Lozano i Bateria és anar-los introduint a poc a poc perquè vagin agafant ritme de joc de cara al playoff”, reconeix l’entrenador. La infermeria es comença a buidar, però encara es mantenen de baixa Joselito, Aicardo i Rómulo. El rival, el Xota, també arriba amb absències molt importants. El tècnic Imanol Arregui no pot comptar ni amb Eseverri, ni amb Saldise, ni amb Yoshikawa ni amb Jesulito per al partit al Palau. “Si volem acabar líders hem de guanyar sí o sí”, adverteix Roger Serrano, que creu que la clau serà “estar fins en la finalització davant d’un equip que defensa molt bé”.

Declaracions d’Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa

CALENDARI: “Falten tres jornades molt exigents, contra rivals que estan en zona de playoff i que lluiten pels seus objectius. El primer, el Xota, que ja ens va eliminar a la Copa. Màxima precaució, màxima concentració i màxima dificultat”.

BATERIA I LOZANO: “Bateria i Sergio Lozano fa temps que no juguen i és complicat introduir-los en la dinàmica de partits. S’ha de gestionar molt bé la seva tornada. El nostre objectiu és que agafin ritme de joc de cara al playoff”.

XOTA: “És un equip que fa un joc molt directe, amb jugadors  experimentats i que saben molt bé el que han de fer. Tenen baixes importants –Saldise, Yoshikawa, Jesulito i Eseverri–, però tot i així segur que ens ho posaran molt difícil”.

LIDERAT: “L’equip està bé i amb ganes. El liderat et dóna una mica més de moral i consistència. El nostre pensament és que no podem deixar escapar la primera plaça ara que falta tan poc i ja hem arribat fins aquí”.

Declaracions de Roger Serrano, jugador del Barça Lassa

REVENJA: “El Xota ens va eliminar de la Copa i tenim moltes ganes de refer-nos d’allò i de guanyar aquest partit, però els tres partits que falten són igual d’importants. El Xota és un dels equips més complicats de la Lliga, és un equip amb molta experiència, que defensen i pressionen molt bé. La clau per guanyar serà que estiguem fins en la finalització”.

LIDERAT: “Nosaltres afrontem el partit amb ganes de guanyar i de mantenir-nos a dalt per intentar arribar als playoffs com a líders i en el millor moment possible, sobretot ara que tornen jugadors que han estat molt de temps lesionats. Si volem acabar líders hem de guanyar sí o sí”.

LOZANO: “Tenim molta il·lusió perquè torni. Una lesió de set mesos és molt dura i tot l’equip estem contents per ell. Ja fa dues setmanes que s’entrena a un bon ritme i el veiem amb moltes ganes”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut