Derbis i emocions al planter

Derbis i emocions al planter

Dues victòries i una derrota, amb resultats molt ajustats, el balanç del cap de setmana del planter femení
El cap de setmana del planter prometia emocions i no va decebre. Sense partit del filial per l’aturada per seleccions, l’agenda incloïa un partit clau per al Juvenil-Cadet i dos derbis. El balanç va ser de dos triomfs i una derrota, amb resultats molt igualats. A continuació repassem els compromisos:

Juvenil-Cadet – Reus (2-0)
Victòria cuinada a foc lent del conjunt dirigit per David Forcat a la Ciutat Esportiva. Un doblet de Bruna Vilamala, amb un gol a cada meitat, va decidir el partit a favor de les blaugrana. D’aquesta manera, el Barça conserva els nou punts d’avantatge sobre l’Espanyol quan en queden divuit per disputar-se.

Espanyol – Infantil-Aleví (3-2)
El retorn culer a l’escenari on es va guanyar la Lliga fa un mes no va ser feliç. En la segona jornada del torneig complementari, les blaugrana van caure en un duel que va dominar davant d’un rival defensivament molt segur. Tot i els gols de Laura Lobo i de Laura Mas Berenguer, un penal no transformat per les visitants va donar ales a les locals per fer-se amb els tres punts.

Aleví-Benjamí – Espanyol (3-2)
En canvi, les més menudes del planter es van treure l’espina de la Lliga i van vèncer el derbi en el debut en el torneig complementari. Fins a tres vegades es va avançar el conjunt barcelonista, per mitjà de Laia Martret, Nina Pou i Emma Gálvez. Aquest últim gol seria el definitiu per segellar el triomf a la Ciutat Esportiva.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut