Barça Lassa: vuit dies clau per a la Lliga

Barça Lassa: vuit dies clau per a la Lliga

Un triomf a Lleó i un altre davant el Bidasoa suposarien el títol de Lliga Loterías Asobal per a l’handbol blaugrana

Els propers vuit dies poden ser definitius perquè el Barça d’handbol aconsegueixi la seva 24 Lliga espanyola, la setena de manera consecutiva. Primer l’equip s’enfronta al repte de guanyar on ningú ho ha fet aquesta temporada. Després ha de fer-ho a casa davant un dels històrics de la competició, el Bidasoa d’Irun.

El repte de Lleó

Dissabte a les 17 h els blaugranes visiten la pista del segon classificat a la Lliga Loterías Asobal, l’Abanca Ademar de Lleó. Els barcelonistes lideren la classificació amb 48 punts, i els de Lleó els segueixen, amb 41.

El repte de Lleó no es presenta fàcil, ja que els homes entrenats per Rafa Guijosa no han perdut cap partit com a locals en Lliga aquest curs. Una victòria dels culers deixaria Pascual i els seus a un sol punt de ser campions.

Dimarts al Palau Blaugrana

Sense temps per descansar, el dimarts 18 d’abril el Barça Lassa jugarà la jornada 26 de la Lliga al Palau Blaugrana davant el Bidasoa d’Irun.

Si els blaugranes haguessin assolit el triomf a Lleó, un empat o una victòria davant els bascos els faria campions de Lliga 2016/17.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut