Local

FC Barcelona Femení – París Saint-Germain: Entrades anticipades gratuïtes a taquilles i per Internet des d’aquest dilluns

Els socis podran recollir a partir d’aquest dilluns, i la resta del públic, dimarts, els tiquets per a l’anada de les semifinals de la UEFA Women’s Champions League, que es jugarà al Miniestadi el 22 d’abril

El FC Barcelona Femení – París Saint-Germain, corresponent a l’anada de les semifinals de la Lliga de Campions, serà d’entrada gratuïta al Miniestadi. Tots els socis i aficionats que vulguin assistir al duel del dissabte 22 d’abril a les 18 hores podran recollir les seves entrades anticipades a les taquilles del Bulevard del Camp Nou o a través de www.fcbarcelona.cat.

Així, els socis del Club podran recollir les seves entrades –fins a un màxim de sis per carnet– a partir de dilluns a les taquilles del Bulevard del Camp Nou des de les 11 hores. També es podran adquirir gratuïtament a www.fcbarcelona.cat, sense comissió de canal.

En el cas del públic en general, podrà recollir gratuïtament els tiquets –fins a un màxim de 6– a les taquilles del Bulevard a partir de dimarts a les 11 hores. També es podran retirar a www.fcbarcelona.cat (amb una comissió de gestió de 0,50 €).

Fins al dia 22, els horaris d’obertura de les taquilles del Bulevard seran de 9.30 hores a 19.30 hores. En el cas que hi hagi disponibilitat, el mateix dissabte, entre les 15 hores i les 18.45 hores, s’obriran les taquilles del Gol Nord del Camp Nou.

El públic que assisteixi al Barça-PSG amb vehicle particular tindrà la possibilitat d’aparcar-lo dins de les instal·lacions del Camp Nou. A partir de les 15 hores s’obriran els Accesos 7 i 14 de l’Estadi. A les 16.30 hores, noranta minuts abans de l’inici del partit, els aficionats ja podran accedir al Miniestadi.

Més notícies aquí