Un derbi decisiu

Un derbi decisiu

A falta de dues jornades per al final de la lliga regular, el Barça necessita la victòria per recuperar la segona plaça i al Catgas Energia li falta un punt per certificar la seva presència als playoffs (20.30 h, Palau Blaugrana, Esport3/ Teledeporte)

El Barça Lassa rep aquest vespre el Catgas Energia en un derbi amb alguna cosa més que tres punts en joc. Serà un partit amb els sentiments a flor de pell. Rafa López s’enfronta per primera vegada al seu exequip, i Adolfo Fernández viurà un derbi al Palau també per primera vegada amb la samarreta blaugrana. Però, més enllà d’aquests dos retrobaments significatius, el Barça Lassa està obligat a guanyar per recuperar la segona plaça després de la victòria d’ahir d’ElPozo (7-1 contra Burela), i també per redimir-se davant l’afició de la derrota de l’última jornada contra el Xota. Andreu Plaza recupera per a aquest partit Joselito, i queda fora de la convocatòria per decisió técnica Diego Quintela.

El Catgas Energia, per la seva banda, afronta el derbi amb el bitllet per al playoff pràcticament assegurat. Els colomencs només necessiten sumar un punt en les dues jornades restants (contra el Barça i contra el Ríos Renovables Saragossa) per certificar la seva presència als quarts de final. Tot i la marxa del capità Rafa López al Barça, el Catgas d’Óscar Redondo ha sabut mantenir-se a la part alta de la classificació gràcies al bon rendiment de jugadors com l’incombustible Dani Salgado, el desequilibrant Corvo, l’exblaugrana Sepe i el campió del món Maxi, que debutarà en un partit al Palau. Per al duel contra el Barça, Óscar Redondo té la baixa per lesió de Lucas Moreira. El partit començarà a les 20.30 h al Palau i serà retransmès en directe per Esport 3 i Teledeporte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut