Lleó, un feu inexpugnable a la Lliga

Lleó, un feu inexpugnable a la Lliga

El rival de dissabte resta invicte a casa, al llarg de l’actual temporada

El Barça Lassa afronta aquest dissabte a les 17 h i en directe per Movistar+ el repte de guanyar en una pista on ningú ho ha fet al llarg d’aquesta temporada. L’Abanca Ademar de Lleó és manté invicte a casa i a la vegada el Barça Lassa compta amb tots els seus partits per triomfs. Primer contra segon es veuran les cares al Palacio de Deportes de León.

Lleó un fortí

L’Abanca Ademar de Lleó, entrenat per qui va ser jugador del Barça d’handbol, Rafa Guijosa, ocupa la segona plaça de la Lliga i aquest fet el basa en la seva fortalesa com a local.

Els de Guijosa sumen dotze triomfs en dotze partits disputats com a locals. Aquest fet els ha portat a ostentar la segona posició de la Liga Loterías i a ser el rival més perillós pels blaugranes.

Un Barça invicte

Per l’altre costat el FC Barcelona Lassa suma 24 triomfs en 24 partits a l’actual edició de l’Asobal i suma 115 triomfs consecutius en Lliga.

Tot i la dificultat que sempre té la pista de l’Ademar, el Barça d’handbol porta una bona ratxa com a visitant. La darrera derrota blaugrana a Lleó va ser per 25 a 24 a la temporada 07/08. Des d’aquell moment vuit visites blaugranes i vuit triomfs visitants.

Ademar i FC Barcelona s’han enfrontat en 23 ocasions en Lliga Asobal a Lleó. 14 triomfs blaugranes, 4 empats i 5 triomfs locals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut