FC Barcelona Lassa – Bidasoa Irún: Tots units a per un nou títol

FC Barcelona Lassa – Bidasoa Irún: Tots units a per un nou títol

Els blaugrana s’asseguraran la seva setena Lliga Asobal consecutiva si empata o guanya contra el Bidasoa en un Palau que vol celebrar l’èxit amb l’equip abans d’afrontar la Champions

El Barça Lassa pot assegurar-se aquest dimarts el seu setè títol de Lliga Asobal consecutiu. I ho farà, al Palau Blaugrana i davant la seva afició, si guanya o empata en la visita del Bidasoa Irún a les 20.30 hores (Movistar +). El conjunt de Xavi Pascual, després de la gran victòria a la pista de l’Ademar de Lleó, va deixar el campionat a tocar, i contra l’equip basc disposarà de la primera oportunitat.

Els blaugranes compten fins al moment els seus partits per victòries (25 jornades). De fet, a Lleó l’equip va assolir la xifra de 150 triomfs consecutius en competicions domèstiques. Allargar la ratxa significaria automàticament proclamar-se, per setena vegada seguida, campions de la Lliga Asobal. Per a aquest objectiu, el tècnic va demanar especialment el suport de l’afició al Palau: “L’equip portat tot l’any treballant per això i s’ho mereix; volem que la gent gaudeixi amb nosaltres”.

La cita arriba quatre dies abans d’afrontar el repte dels quarts de final de l’EHF VELUX Champions League contra el Kiel, però Xavi Pascual no vol que ningú es distregui d’allò que ara és més important, guanyar el campionat de la regularitat. “Un títol com la Lliga mereix que tothom estigui focalitzat en això”, deia en la prèvia del partit.

Per al duel contra el Bidasoa Irún, Pascual manté la baixa de Gonzalo Pérez de Vargas, que va ser intervingut la setmana passada d’una fractura al dit petit de la mà esquerra. En el seu lloc, completarà la porteria Gerard Forns.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut