FC Barcelona Femení – R. Betis (prèvia): Val doble

FC Barcelona Femení – R. Betis (prèvia): Val doble

16 hores, Gol: L’equip se situarà líder si venç a la Ciutat Esportiva després d’una nova aturada per seleccions

Oportunitat d’or per al Barça Femení, aquesta tarda, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’empat entre l’Atlètic de Madrid i el València (0-0), primer i tercer, fa que si les blaugrana guanyen el Betis es col·loquin líders, amb els mateixos punts i millor ‘goal average’ general que les matalasseres. De passada, també ampliarien a nou punts la distància amb les ‘xe’, que lluiten per les posicions que donen accés per a la Lliga de Campions, a falta de cinc jornades.

Precisament, la competició europea és un dels grans riscos d’aquest duel per a les culers. Aquest serà l’últim partit abans de l’inici de les històriques semifinals amb el París Saint-Germain i és per això que el tècnic Xavi Llorens avisava del perill de desviació d’atenció. Un altre handicap que hauran de superar les locals és la recent aturada internacional, que va deixar l’equip sense deu integrants durant una setmana.

Ane Bergara rep l’alta; Line Røddik serà baixa

Segons han comunicat els Serveis Mèdics del Club, Ane Bergara ha rebut l’alta mèdica després de superar una lesió en el bíceps femoral de la cama esquerra. D’altra banda, Line Røddik té molèsties en el peu esquerre i serà baixa per al partit d’aquest diumenge. Tampoc hi seran encara Andressa Alves i Melanie Serrano. La resta de la convocatòria es coneixerà just abans del duel.

El Betis, per la seva banda, arriba a Sant Joan Despí amb un còmode coixí de deu punts per sobre del descens. Això sí, les andaluses acumulen una ratxa de quatre derrotes consecutives que intentaran trencar. El precedent de la primera volta, quan van esgarrapar un meritori 1-1, és la seva gran esperança.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut